۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۴
کد خبر: ۵۵۶۸۷۴
مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور:

شهدا الگوی برون رفت از چالش ها و معضلات جامعه هستند

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور شهدای شاخص را الگویی برای برون رفت از چالش ها و معضلات جامعه دانست.
شهید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حسن مرادی، مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور، امروز در جمع خبرنگاران در کنگره ملی ۳۰۵ شهید معلم استان خوزستان و شهید شاخص فرهنگیان کشور سال ۹۶ که در سالن اجتماعات امام خامنه ای برگزار شد، با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از جمله دستگاه هایی است که بیشترین شهدا را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرد، ابراز داشت: نزدیک به ۳۵ هزار دانش آموز و ۴ هزار معلم در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با بیان اینکه خوزستان بیشترین صحنه رویارویی ملت با دشمنان در ۴۰ سال اخیر بود، افزود: اهمیت سیاسی و جغرافیایی خوزستان برای همگان قابل فهم است.

این مقام مسؤول دفاع مقدس را گنجینه بی بدیل و مقدسی عنوان کرد که استخراج منابع آن چراغ راهی برای حل معضلات و چالش های جامعه کنونی و آینده ما قلمداد می شود.

مرادی با بیان اینکه راه های برون رفت از معضلات و آسیب ها در دفاع مقدس نهفته است، افزود: دفاع مقدس پیام هایی راهگشا برای عبور از چالش ها ارائه می کند؛ چنانکه الگوهایی را معرفی می کند.

وی افزود: یکی از راه های استخراج الگوهای دفاع مقدس پرداختن به سیره، منش و سبک زندگی و الگوی رفتاری و منش شهدای برجسته هر قشر در دوران دفاع مقدس است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: بسیج فرهنگیان به معرفی شهدای فرهنگی که جایگاه و نقش برجسته ای در دوران دفاع مقدس داشته و در آموزش و پرورش هم دارای عقبه علمی بودند، پرداخت تا الگوهای برون رفت از چالش های موجود و زندگی فردی را برای نسل جدید تبیین کند و نسل سرافرازی تربیت یابد./۹۴۵۶/پ203/ب1

ارسال نظرات