شهر و روستاها نباید به بهانه تحصیل از وجود طلاب خالی شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در نشست ماهانه معاونان تبلیغ شهرهای استان با تبریک بعثت نبی مکرم اسلام، سیره و روش پیامبر گرامی اسلام را بهترین الگو برای رشد و تعالی امت اسلامی دانست.
وی با بیان این که متأسفانه جامعه امروز از سیره نبوی فاصله گرفته است، افزود: بحران هایی که در حال حاضر جهان اسلام و امت اسلامی با آن مواجه هستند به دلیل بی توجهی به سیره عملی آن حضرت است.
استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که جامعه اسلامی برای برون رفت از بحران های فعلی چاره ای جز بهره گیری از سیره پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت ایشان ندارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه اخلاق و کرامت انسانی به عنوان دو محور اصلی بعثت نبی مکرم اسلام امروز حلقه گمشده دنیای اسلام است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، مبلغان دینی را ادامه دهندگان مسیر پیامبر گرامی اسلام و ائمه اطهار(ع) دانست و تصریح کرد: مبلغان و مروجان دینی که لباس پیامبر را بر تن دارند باید در همه امور برای جامعه الگو باشند.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که پیامبر گرامی اسلام از تبلیغ به عنوان نخستین و اصلی ترین هدف خود برای رساندن پیام الهی استفاده کردند، بیان داشت: امروز نیز مبلغان دینی باید برای رساندن پیام الهی به جامعه امروز از راهکارهای تبلیغی مبتنی بر رویکرد نبی مکرم اسلام بهره گیرند.
وی با بیان این که پیامبر گرامی اسلام با رفتار و رویکردی خاص توانست قلوب و دل های مردم را به سوی خود جذب کند، تصریح کرد: در شرایط فعلی نیز شرط موفقیت یک مبلغ جذب قلوب مردم به منظور رساندن پیام دین به آنها است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که سرزمینی که روزی نشانی از فرهنگ و تمدن نداشت با تلاش های تبلیغی نبی مکرم اسلام به سرزمینی تمدن ساز مبدل شد، خاطرنشان کرد: یک مبلغ دین باید اندوخته های خود را به گونه برای مخاطب خود بیان کند که آن پیام در قلب فرد نفوذ کرده و او را جذب خود کند.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که با بیان این که پیشرفت علم و تکنولوژی شرایط تبلیغ دین را کمی دشوارتر کرده است، بیان داشت: نمی توان تنها با بهره گیری از شیوه های سنتی به اثربخشی تبلیغ دین امیدوار بود.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که در امر تبلیغ دین باید ابتکار عمل داشته باشیم و تنها به یک شیوه اکتفا نکنیم، خاطرنشان کرد: امروز ابزار ارتباط جمعی برای تبلیغ وجود دارد که باید از آنها نهایت استفاده مفید را در جهت تبلیغ دین صورت گیرد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود بر ضرورت رصد دقیق و کارشناسی آسیب های اجتماعی از سوی معاونان تبلیغ شهرستان ها و ارائه راهکارهای لازم برای کاهش این آسیب ها تأکید کرد و گفت: متأسفانه امروز جامعه ما با آسیب های اجتماعی و فرهنگی بسیاری مواجه است که باید برای کاهش و از بین بردن این آسیب ها برنامه جامعه ای ارائه شود.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که متأسفانه آسیب های اجتماعی و فرهنگی موجود در جامعه خسارت های جبران ناپذیری را به جامعه ما تحمیل کرده است، خاطرنشان کرد: این وظیفه مبلغان دینی است که ضمن شناسایی این آسیب ها، نسخه ای مناسب را برای ریشه کن کردن آنها ارائه کنند.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که باید با اقدامات پیشگیرانه فرهنگی و دینی از بروز برخی بحران های احتمالی در حوزه فرهنگی و اجتماعی جلوگیری کنیم، تصریح کرد: در این راستا روحانیان به عنوان پرچم داران و پیشگامان عرصه تبلیغ دین رسالت بسیار سنگینی در جلوگیری از بروز هر گونه آسیبی در جامعه بر عهده دارند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که نباید شهرها و روستاها را به بهانه تحصیل طلاب از وجود روحانی و مبلغ خالی شود، خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین دلایل گسترش آسیب های اجتماعی و فرهنگی در جامعه، عدم حضور پررنگ روحانیت در اجتماع است که باید این ضعف برطرف شود./۹۵۰/پ203/ب1