۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰
کد خبر: ۵۶۲۲۷۷
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی:

ارتباط محکم با خداوند، انسان را به عزت می رساند

امام جمعه موقت اصفهان گفت: حضرت یوسف(ع) به واسطه ارتباط محکم با خداوند به عزت بزرگی رسید تا جایی که همان برادرانی که قصد کشتن او را داشتند، عاجزانه از او طلب گندم می کردند.
میردامادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میردامادی در سخنرانی شب گذشته که در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: انسان در راه خلاف دین به هیچ منزلتی جز بدبختی و خسران نمی رسد.

وی در تفسیر حکمت ۲۹۷ که امیرمؤمنان(ع) در آن می فرمایند، عبرت ها چقدر فراوان و عبرت پذيران چه اندك هستند، افزود: تک تک لحظه های روزگار برای عبرت گیری خوب است؛ عبرت ها یا در زمان حال واقع می شوند و یا در زمان های گذشته اتفاق افتاده اند؛ آثار کاخ های پادشاهان گذشته هنوز هم وجود دارد ولی عبرت گیری از این آثار بسیار اندک است.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی اظهار کرد: آثاری که نشان از وجودمان دارد برای آیندگان خواهد ماند ولی خودمان در آن روزها نخواهیم بود؛ داستان حضرت یوسف(ع) برای عبرت گرفتن بسیار مناسب است؛ کسانی که قصد کشتن برادرشان را داشتند خوار و ذلیل شدند ولی حضرت یوسف(ع) به واسطه ارتباط محکم با خداوند به عزت بزرگی می رسد تا جایی که همان برادران عاجزانه از او طلب گندم می کنند.

امام جمعه موقت اصفهان خاطرنشان کرد: انسان در راه خلاف دین به هیچ منزلتی جز بدبختی و خسران نمی رسد ؛ قصص قرآن سرشار از عبرت است البته فقط انسان های متفکر از عبرت ها متأثر می شوند.

استاد اخلاق حوزه علمیه ابراز کرد: مجلس ختم اموات باید مجلسی برای عبرت گیری باشد ولی متأسفانه اکثر این جلسات تداعی کننده عاقبت حیات انسان نیست بلکه افراد مشغول خوردن و آشامیدن هستند و قاری ها به تملق از افرادی که تاج گلی در جلسه آورده اند مشغول می شوند.

وی ادامه داد: بیماری ها و گرفتاری هایی که در زندگی مردم ایجاد می شوند باید مورد عبرت گیری واقع شوند؛ کسانی که در جامعه ما زندگی می کنند به مشکلات فراوانی دچار شده اند ولی عبرت گیری از زندگی آن ها بسیار کم است.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی در پایان گفت: اباذر در طول زندگی اش دائماً مشغول ذکر گفتن و قرآن خواندن نبود و روایتی هست که امام معصوم(ع) در آن بیان می دارند که بالاترین عبادت اباذر تفکر و عبرت گیری بود./۸۶۷/پ203/ب1

ارسال نظرات