۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۳
کد خبر: ۵۷۳۲۱۱
یادداشت؛

فریب دستکش مخملین و لبخند شیطان را نخورید

ترامپ رییس‌جمهور فریبکار امریکا در سخنرانی خود پیشنهاد مذاکره بدون پیش‌شرط با ایران را مطرح و دو بار مورد تأکید قرار داد.
سخن‌نگاشت | تصور حل مشکلات با مذاکره با آمریکا خطایی واضح است

به گزارش خبرگزاری رسا، ترامپ رئیس‌جمهور فریبکار امریکا در سخنرانی خود (۸ مرداد) پیشنهاد مذاکره بدون پیش‌شرط با ایران را مطرح و دو بار مورد تأکید قرار داد. این پیشنهادِ ظاهراً وسوسه‌انگیز که با استقبال طیفی از دلدادگان غرب اعم از «ساده‌اندیشان»، «غربزدگان»، «سست‌کمربندها»، «رسانه‌ها و شبکه‌های زنجیره‌ای»، «دوتابعیتی‌ها»، «آقازاده‌های! جا خوش کرده در دامن غرب» و... به‌عنوان یک فرصت طلایی برای برون‌رفت از شرایط حاضر مواجه شد، اما ساعتی نگذشت که تلاش ترامپ با خوش‌خدمتی احمقانه مایک پمپئو و اعلام سه پیش شرط غیرممکن برای مذاکره خنثی شد.

وزیر خارجه امریکا با دخالت آشکار در امور کشورمان رسماً و علناً دخالت مستقیم امریکا در سیاست داخلی و خارجی ایران تضعیف توان دفاع موشکی ایران را به‌عنوان پیش‌شرط مذاکره ترامپ با ایران اعلام کرد. 

می‌گویند مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود. می‌گویند آزموده را آزمودن خطاست. می‌گویند فریب شیطان را خوردن از حماقت مذاکره‌کننده است که نمی‌داند شیطان هزاران مکر در آستین دارد. اما به‌رغم تجربه گرانسنگ ٤۰ سال اخیر باز هم عده‌ای مردم را به مطالبه مذاکره تحریک و نظام را به تسلیم شدن در برابر فریب و نقشه شوم جدید ترامپ فرامی‌خوانند.

ناگفته پیداست که امریکایی‌ها علناً وعده داده بودند که از طریق جنگ دلار تابستان داغی را برای نظام جمهوری اسلامی تدارک دیده و پیش‌بینی کرده بودند که بی‌ثباتی اقتصادی موجب «عصیان مردم» و «به میدان آمدن ظهور اغتشاشات» شده و آنان خواهند توانست از طریق منافقین و سلطنت‌طلب‌ها و سایر عوامل خود اعتراضات صنفی مردم را به حوزه خدمات عمومی نظیر شبکه حمل و نقل و سوخت و نان و... تسری داده و به این ترتیب با سوریزه کردن ایران و تشدید بحران و فشار، مسئولان ایران را به تسلیم وادارند، اما مردم قهرمان و بصیر ایران دست شیطان را خوانده و با درک اهداف پشت پرده دشمن، امریکایی‌ها را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام گذاشتند و همین امر سبب شد قماربازان امریکایی طرح سناریوی فریبنده مذاکره بدون پیش‌شرط را با هدف ایجاد شکاف و دوقطبی موافقین و مخالفین مذاکره در دستور کار خود قرار دهند.

با فرض این‌که احمق‌هایی نظیر پمپئو طرح ترامپ را به سخره نمی‌گرفتند و پرده از شکاف عمیق در هیئت حاکمه امریکا برنمی‌داشتند، سست‌کمربند‌ها و ذلت پذیران و دلدادگان بردگی امریکا باید به مردم به صورت شفاف و روشن پاسخ بگویند که: 

۱ - ایران بدون پیش‌شرط بر سر چه چیزی باید با شیطان مذاکره کند. در حالی که شیاطین امریکایی رسماً و علناً دخالت در سیاست داخلی و خارجی ایران را مبنای مذاکره اعلام کرده و مکرراً بر آن پای فشرده‌اند. 
۲ - چرا باید ایران به دشمنی که حتی یک مورد از پایبندی به تعهدات خود را در کارنامه ندارد اعتماد کند. 
۳ - آیا چنین مذاکره‌ای از موضع قدرت است یا ضعف و اگر به زعم آنان از موضع ضعف است کدام منطق علمی و تجربی از مذاکره در موضع ضعف و تهدید حمایت می‌کند. 
٤ - خروجی و دستاورد مذاکره با دشمن از موضع ضعف برای ملت ایران چیست؟
۵ - وقتی دشمن به تعهدات خود در مذاکره قبلی که از موضع قوت بوده پایبند نیست چه تضمینی برای پایبندی شیاطین امریکایی به نتایج مذاکرات ذلیلانه وجود دارد؟
۶ - چرا باید ملت قهرمان ایران بر سر استقلال سیاسی خود با دشمن به مذاکره بنشیند؟ خروجی چنین مذاکره‌ای جز نکبت و ذلت و حقارت یک ملت بزرگ و یک تمدن چند هزار ساله چیست؟

تحقیرپذیران غربگدا را به استراتژی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برابر امریکا از زبان حضرت امام خامنه‌ای فرامی‌خوانیم: مولای ما و کشتیبان انقلاب اسلامی از عصر موسوم به اصلاحات تا به امروز به مناسبت‌های مختلف بار‌ها نسبت به فریب‌کاری، بدعهدی و خطرات مذاکره با امریکا انذار داده و فرموده‌اند: «طعمه را از دهان گرگ باید با قدرت گرفت نه با مذاکره» (۲۰فروردین ۹۱) ....

«فریب لبخند دشمن را، فریب وعده‌های دروغ دشمن را نخورید که راحت عهد می‌شکند» (۱٤ بهمن ۹۰) ... «معنای مذاکره یعنی چشم بستن بر همه ظلم‌های امریکا» (۱۵ بهمن ۸۹) ... «مذاکره در سایه تهدید و فشار، مذاکره نیست.... هرگاه لبخند زدند خنجری پشت سرشان مخفی کردند.» (۱۲ آبان ۸۸) ...

«از دهان گرگ طعمه را با مذاکره نمی‌شود گرفت؛ با قدرت باید گرفت.... مهترى‌گر به کام شیر در است / رو خطر کن ز. کام شیر بجوى» (۲۸ بهمن ۸۶) ... «ما از اول اعلان کردیم در هیچ یک از مسائل مورد اختلاف خودمان با امریکا، ما با امریکا مذاکره نمى‌کنیم... مذاکره براى امریکایی‌ها یک ابزارى است براى تحمیل خواسته‌هاى خودشان به طرف مذاکره.» (اول فروردین ۸۵) ... «ارتباط و مذاکره با امریکا هم خیانت است هم حماقت... کسانى که دم از مذاکره‌ى با امریکا مى‌زنند، یا از الفباى سیاست چیزى نمى‌دانند، یا الفباى غیرت را بلد نیستند؛ یکى از این دو تاست.» (اول خرداد ۸۱) ... «کسانى که در شرایط تهدید به فکر مذاکره مى‌افتند، ضعف خودشان را با صداى بلند اعلام مى‌کنند. این حرکتِ بسیار غلطى است.» (۲۷ اسفند ۸۰) ...

«نه فقط رابطه با امریکا، بلکه مذاکره با دولت امریکا امروز برخلاف مصالح ملى و منافع ملت است. این یک نظرِ متعصبانه نیست؛ این یک اندیشه و فکر است؛ مذاکره با امریکا - چه در قضایاى کنونى و چه در مسائل دیگر - به معناى باز کردن باب توقّعات و طلبکاری‌های امریکاست.» (۸ آبان ۸۰) ... «رابطه و مذاکره با دولت امریکا، به حال ملت ایران هیچ فایده‌اى ندارد. در دنیا این‌گونه شایع مى‌کنند که ملت ایران مشکلاتى دارد؛ راه‌حل و کلید این مشکلات هم این است که بیاید با امریکا مذاکره کند!... مذاکره، البته ضررهایى دارد، اما اصلاً فایده ندارد. کسى که خیال کند اگر ما با امریکا مذاکره کردیم، محاصره‌ى اقتصادى و قانون «داماتو» و... از بین خواهد رفت، اشتباه کرده است.» (۲۶ دی ۷۶) ...

«حال عدّه‌اى، ساده‌لوحانه، این گوشه و آن گوشه مى‌نشینند، حرفى و نِقى مى‌زنند. قلم روى کاغذ مى‌آورند که: «چرا با امریکایی‌ها مذاکره نمى‌کنید؟ تا کى مى‌خواهید این وضع ادامه داشته باشد؟» آیا این‌ها نمى‌فهمند در دنیا چه خبر است؟ نمى‌فهمند که توقّع این دشمنِ افزون‌خواهِ مغرورِ کم‌خرد و بى‌حکمت چیست؟ تصوّر مى‌کنند همین‌قدر که ما مذاکرات و روابطمان را با امریکا شروع کردیم، همه مشکلات تمام خواهد شد؟ نه آقا، قضیّه این نیست» (۱۱ آبان ۷۳)

در خاتمه به و ذلت پذیران قاطعانه می‌گوییم که ملت قهرمان ایران داغ تحقیر شدن نظام اسلامی را بر دل ترامپ و هیئت حاکمه امریکا و عوامل داخلی آنان خواهند گذاشت و جمهوری اسلامی از گردنه نیز مانند توطئه‌های پیشین سربلند و پیروز بیرون خواهد آمد و روسیاهی به زغالِ دلدادگان و شیفتگان سرزمین شیطان خواهد ماند./۹۶۹/د۱۰۲/ب۱

منبع: جوان

ارسال نظرات