مسیر طلبگی با دانشآموختگی به پایان نمیرسد
معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: آن چیزی که مقام معظم رهبری تحت عنوان ایجاد یک حرکت عمومی بر عهده کسانی که در این تراز مشغول به کار هستند گذاشته؛ ظرفیت و مسئولیت حوزههای علمیه خواهران در تحول آفرینی و فرماندهی و راهبری توسط بانوان حوزوی است که طلیعه بسیار روشنی دارد.
وی در ادامه افزود: روایتی است از امام صادق(ع) که به اصحاب خود میفرمایند: تقوای الهی پیشه کنید، خدا را محافظت کنید و برادران و خواهرانی باشید که به یکدیگر نیکی میکنید، در راه خدا به همدیگر محبت میکنید و در مسیر الهی عاشق یکدیگر و اهل صله باشید، به یکدیگر مهر بورزید و کاستیهای همدیگر را جبران کنید و همدیگر را زیارت کنید و امر ما اهل بیت(ع) را به همدیگر یادآور شوید.
حجتالاسلام رجبی تاکید کرد: در هر جمعی قرار میگیرید و هر کنشی که انجام میدهید باید در مسیر احیاء امر اهلبیت(ع) باشید، چرا که پیش بردن مسیر اهلبیت(ع) اصل و اساس است و طلبگی مسیری است که از آغاز پذیرش شروع میشود و با دانشآموختگی به پایان نمیرسد.
معاون فرهنگی حوزههای علمیه در ادامه بیان کرد: دوره تحصیلی دوره آمادهسازی است برای اینکه وارد فعالیت اصلی طلبگی شویم و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و معاونت فرهنگی در برنامه ۵ ساله بنا داردجنبه دانشآموختگی و رسالتهایی که از این پس به دوش دانشآموختگان است را پررنگ کند.
وی عنوان کرد: در این ۵ سال تشکلهایی که از دل حوزههای علمیه خواهران جوشیدهاند و با تلاشها و تدبیر و دقت و درایت خواهران شکل گرفته باید ادامه پیدا کند و رسالت اندیشی و باور و ایمان قلبی که در سبک زندگی شما تجلی پیدا کرده؛ در ارتباط با مردم امتداد داده شود و به ثمر بنشیند.