مجید انصاری و حمایت از هیچ
![مجید انصاری و حمایت از هیچ](/files/fa/news/1403/11/21/835970_782.jpg)
حجت الاسلام لیالی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به سخنان معاون حقوقی رئیس جمهور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری گفت: طبیعتاً در ایام دهه فجر مسئولان و دولتمردان در عرصه فضاهای عمومی به خصوص صدا و سیما حضور پیدا میکنند و اطلاع رسانی میکنند و درباره خدمات انقلاب و نظام و دستاوردهای انقلاب و نظام و دولتها سخن می گویند که این امر مبارکی است و باید تشکر کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه حجت الاسلام مجید انصاری هم در تلویزیون مباحثی بر خلاف شعار وفاق مطرح کرد، تصریح کرد: چند نکته را به عنوان هشداری نسبت به برخی از اقداماتی که دولت محترم آقای دکتر پزشکیان انجام دادند را باید مطرح کنم: آقای انصاری به کارگیری برادران اهل سنت در مناصب اجرایی را دستاورد دانست که باید گفت افتخار نظام جمهوری اسلامی این بوده که به اقلیتها توجه داشته و یهودیان، ارامنه، مسیحیان، کلیمیان و... در مجلس نماینده دارند؛ همچنین مناصب اجرایی و بخشهای خصوصی نیز فعال هستند اما تاکید بر جذب اقلیتها توسط این دولت شعار خطرناکی است و در هر حال گسل و گسستی به نام شکاف های قومیتی و شکاف های مذهبی را فعال کرده که به نفع دولت نیست.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با تأکید بر اینکه قرار نیست کشور را به فدرالیسم و ایالت تبدیل کنیم گفت: حالا به اقوام و مذاهب و گروهها سهم بدهیم افتخار کنیم که مثلاً استاندار «لر»، استاندار «بلوچ»، استاندار «اهل سنت»، و... هست؛ قرار بر این نبود که خرده فرهنگها و اقلیتها هرچند محترم هستند، به عنوان یک مزیت محسوب بشود که حالا ما با افتخار اعلام کنیم. قرار بر شایستگیها بود نه مزیتهای قومی و قبیلهای و طایفهای و ایلگرایی؛ این خطر بزرگی است که کشور را گرفتار نوعی فدرالیسم، قوم گرایی و قومیت گرایی می کند.
وی با اشاره به انتصاب زنان در دولت به عنوان یک دستاورد، ادامه داد: باز هم این خطا و غلط است؛ چرا بین زن و مرد دو قطبی ایجاد می کنید؟ مگر در تمام دولت ها زنان حضور نداشتند؟ در دولت آقای احمدینژاد خانم دستجردی به عنوان وزیر بهداشت حضور داشت و در بقیه دولتها نیز در مناصب مختلف زنان در عرصه مدیریت اجرایی حضور داشتند. چرا دارید زن و زنان را به عنوان یک گسست و دو قطبی سازی برجسته میکنید.
حجت الاسلام لیالی با اشاره بر رفع محدودیت از فضای مجازی به عنوان دستاوردهای دولت، بیان داشت: چرا جامعه را گرفتار چالشها و دستاندازهایی میکنید که مسئله اصلی جامعه نیست؟ من سوالم از جناب آقای انصاری این است که آیا مشکل جامعه ما به کارگیری اقوام و قومیتها و یا بهکارگیری زنان و فضای مجازی است؟ در شوراهای عالی فضای مجازی ۱۶ نفر به رفع فیلترینگ رای دادند و ۱۴ نفر نیز به تداوم وضعیت کنونی که از آقای انصاری می پرسم چرا به نظرات کارشناسی احترام نمیگذارید؟ در هر حال اختلافات در جامعه وجود دارد و باید با هم گفتگو کنیم اما بههرحال مشکل جامعه معیشت و تورم هست و باید پرسید دولت مشغول چه کاری است؟ دولتمردانی که با یک اشکال جزئی در دولت شهید رئیسی با صدای کلفتشان در رسانه ها بلوا ایجاد می کردند اما الان در زمان مسئولیت خود کجا هستند.
حجت الاسلام لیالی در ادامه مشکل جامعه را معیشت مردم دانست و افزود: شهید رئیسی زحمت کشید و بسیاری از کارخانههای تعطیل شده را به چرخه صنعت برگرداند؛ اگر راست میگویید مشکل کشور ناترازی است، بیایید ناترازیها را حل کنید؛ مشکل جامعه ما ملاقات معاون اول رئیس جمهور با رهبران فتنه یا رفع حصر نیست. احساس می کنم عقل سلیم و هوشمندانه ای در دولت حاکم نیست که دولت گرفتار عواطف و هیجانات احزاب شده است.
وی با اشاره به مواضع مجید انصاری در خصوص مذاکرات، برجام و fatf و همچنین قهرمان ملی بودن ظریف، خاتمی و کروبی، گفت: چرا آقای دکتر ظریف را که یک شخصیت ملی است در کنار سران فتنه، یاغیان و باغیانی مثل خاتمی و کروبی قرار دادید؟ آیا ظریف، خاتمی و کروبی است؟ آقای ظریف تمام تجربهاش در برجام و مذاکره با آمریکا بود که به جایی نرسید و رئیس بانک مرکزی وقت نیز دستاوردهای آن را «هیچ» توصیف کرد و امروز هرگونه دفاع از پدیدهای به نام fatf تلاش برای هیچ است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه سازش با غرب و آمریکا راه به جایی نخواهد برد، تصریح کرد: ظریف پدر مذاکرات بی حاصل بود و در هشت سال دولت آقای روحانی به جایی نرسید و بارها خود ظریف تاکید کرد که اشتباه کردیم؛ آقای انصاری! باید چشم ها را باز کرد و پشت لبخندهای دیپلماتیک دشمن را دید که کینه های پنهان قرار دارد و ترامپی که آمد برجام را پاره کرد، قاتل سردار سلیمانی است. آمریکا نمیخواهد با شما مذاکره کند اما شما میخواهید با آمریکا مذاکره کنید.
وی در پایان با سفارش به دولتمردان در خصوص پرهیز از اختلاف افکنی خاطرنشان کرد: وظیفه ما با سفارش مقام عظمای امامت و ولایت دفاع از دولت است زیرا دولت جناب آقای دکتر پزشکیان دولت همه مردم است؛ نه اکثریت، نه اقلیت، نه زنان، نه مردان، نه موافقان فضای مجازی، نه مخالفان فضای مجازی. باید به فکر معیشت و حل مشکلات بسیار مردم با تاکید بر توان داخلی و حل مشکلات باشیم.