۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۷۸۴۲۴۲

ستاد امر به معروف آذربایجان شرقی پویش “تشکر از نیروهای مسلح” را آغاز کرد

ستاد امر به معروف آذربایجان شرقی پویش “تشکر از نیروهای مسلح” را آغاز کرد
تبریز- در پی تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای مسلح و مدافعان پدافند کشور در حفظ امنیت آسمان ایران، ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی، پویش استانی “مدافعان آسمان وطن” را با هدف قدردانی از این جان بر کفان راه‌اندازی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی با صدور اطلاعیه‌ای از راه‌اندازی پویش استانی “مدافعان آسمان وطن” خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: در این روزها که رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند امنیت منطقه را بر هم بزند، مدافعان پدافند و نیروهای مسلح کشورمان با اقتدار و شجاعت، جلوی هر تهدیدی ایستاده‌اند، ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی با افتخار اعلام می‌کنیم که قدردان این تلاش‌های بی‌وقفه هستیم.

این اطلاعیه می‌افزاید: به همین مناسبت، پویش استانی “تشکر از نیروهای مسلح و پدافند کشور” را راه‌اندازی کرده‌ایم و از همه مردم عزیز، دانش‌آموزان، فرهنگیان، بسیجیان، طلاب و هنرمندان دعوت می‌کنیم تا با دلنوشته، عکس‌نوشته، ویدیو، نقاشی یا حتی یک جمله ساده تشکر، در این پویش همراه شوند.

ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی از عموم مردم خواسته است تا آثار خود را با هشتگ‌های #مدافعان_آسمان، #پویش_تشکر_از_پدافند و #استان_ما_قدردان_مدافعان_امنیت در فضای مجازی منتشر کنند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: بیایید دست در دست هم، پیام تشکر یک ملت را به گوش مدافعان پدافندی و نیروهای مسلح قهرمان کشورمان برسانیم، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، از جان دل سپاسگزاریم.

ارسال نظرات