۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
کد خبر: ۷۸۶۲۳۰
اسقف بنیامین:

فتوا علیه سلاح کشتار جمعی، سند تمدن اخلاقی ایران است

فتوا علیه سلاح کشتار جمعی، سند تمدن اخلاقی ایران است
اسقف کلیسای شرق آشوری در ایران با محکوم‌کردن جنگ در غزه، تأکید کرد: در مسیحیت نیز جنگ مردود است و با اشاره به فتوای رهبر انقلاب درباره حرمت سلاح‌های کشتار جمعی، ملت ایران را بزرگ‌ترین قدرت کشور دانست.
به گزارش خبرنگار گروه فرق و ادیان خبرگزاری رسا، مارنرسا‌ی بنیامین، اسقف کلیسای شرق آشوری در ایران، ارمنستان و گرجستان، در همایش ملی ادیان الهی و مسئله تهاجم صهیونیسم و غرب به ایران، با استناد به آموزه‌های کتاب مقدس، جنگ‌افروزی و کشتار مردم بی‌گناه را محکوم کرد و آن را نشانه‌ای از انحراف انسان از مسیر خداوند دانست.
 
وی در ابتدای سخنان خود، با قرائت آیاتی از زبور داوود، تأکید کرد: خوشا به حال آن‌که در مشورت شریران نرود، در راه گناهکاران نایستد و در محفل تمسخرگران ننشیند. زیرا خداوند راه پارسایان را می‌پاید، اما سرنوشت شریران نابودی است.
 
اسقف بنیامین ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام)، همچنین شهادت فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و غیرنظامیان بی‌گناه در جنگ ۱۲ روزه اخیر را تسلیت گفت و افزود: شهادت، نقطه‌ی اشتراک و ارزشمند همه‌ی ادیان الهی است. در مسیحیت نیز آمده: محبتِ بزرگ‌تر از این نیست که کسی جان خود را فدای دوستانش کند. شهدای ملت ایران، این فداکاری مقدس را به تمام معنا معنا کرده‌اند.
 
وی با انتقاد شدید از رفتار آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال مردم بی‌دفاع غزه، گفت: دیدن تصاویر کودکانی که برای لقمه‌ای نان، زیر بمباران جان می‌دهند، قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد. این نه تمدن است و نه انسانیت؛ این وحشی‌گری است.
 
اسقف بنیامین در ادامه افزود: ذات حیوانات درنده، غیرقابل تغییر است؛ از یک گرگ، نمی‌توان توقع رأفت داشت. برخی قدرت‌ها امروز با ظاهر تمدن، اما با باطن درنده‌خویی وارد میدان شده‌اند. این چیزی است که تلویزیون کشور ما در هفته‌های گذشته نیز نشان داد.
 
وی با طرح پرسشی خطاب به سازمان ملل و شورای امنیت، گفت: آیا مأموریت سازمان ملل تنها ابراز تأسف است؟ آیا شورای امنیت، باید امنیت جهانی را تأمین کند یا صرفاً منافع برخی دولت‌ها را؟ امروز، شورای عدم‌امنیت با سکوت خود، شریک جنایت است.
 
اسقف کلیسای شرق آشوری ضمن تجلیل از همراهی اقلیت‌های دینی با ملت مسلمان ایران، گفت: ما در کنار ملت شریف ایران هستیم. این وحدت ادیان الهی، پیامی است به جهان: انسانیت زنده است، و در برابر ستم خواهد ایستاد.
 
اسقف بنیامین، با تأکید بر محکومیت مطلق جنگ از نگاه مسیحیت، تصریح کرد: فرقی نمی‌کند کدام کشور آغازگر یا مدافع باشد؛ جنگ، همواره ویران‌گر و غیرانسانی است. جنگ، پیام‌آور خون و آوارگی است؛ نه پیام خوشی و آبادانی.
 
وی افزود: در روزهای اخیر، ما جامعه آشوریان در تهران، ارومیه و سایر شهرها، مراسم دعا برای صلح برگزار کردیم. همه کلیساها، انجمن‌ها، و نمایندگان ما در مجلس همدل و هم‌صدا شدند تا از خداوند بخواهند ایران عزیز را از شر دشمنی‌ها، و منطقه و جهان را از سایه جنگ رهایی بخشد.
 
اسقف بنیامین با اشاره به آموزه‌های صلح‌طلبانه دین مسیح، گفت: جنگ در مسیحیت نیز محکوم است. ما باید برای ساختن جهانی آرام و مبتنی بر محبت تلاش کنیم؛ نه جهانی آلوده به خشونت و کینه.
 
اسقف کلیسای شرق آشوری در پایان با اشاره به پایداری ملت ایران در برابر فشارها و تهدیدات خارجی، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فتوایی تاریخی صادر کردند که در آن استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی مانند بمب اتمی و شیمیایی را حرام دانستند. ایشان فرمودند: بمب ما، مردم ما هستند. و واقعاً چنین است. مردم شریف ایران در تمام این چهل‌وهفت سال، پشتوانه کشور، نظام و رهبری بوده‌اند.
 
وی در پایان تأکید کرد: ما مسئولان، خادم این ملت هستیم. فلسفه وجود دولت‌ها و نهادها، خدمت به مردم و باز کردن راه پیشرفت برای آن‌هاست. مردم ایران، سرمایه بی‌بدیل ما هستند و باید این سرمایه را پاس بداریم.
ارسال نظرات