نماز جمعه قلب تپنده امت است

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین سید صمصامالدین قوامی، امام جمعه سابق پردیسان قم، ظهر امروز در سخنانی پس از اقامه نماز جمعه این منطقه، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و پیروزی جبهه مقاومت، تأکید کرد: دشمنی ما با صهیونیسم است نه با آیین یهود؛ چرا که بسیاری از یهودیان آزاداندیش و عدالتطلب خود از مخالفان جدی صهیونیسم هستند.
وی با اشاره به شکست راهبردی رژیم صهیونیستی در جنگهای اخیر، افزود: صهیونیسم سالها با بهرهگیری از ابزار رسانه، سیاست و قدرت نظامی تلاش کرد هیمنهای ساختگی برای خود بسازد اما ما با اتکا به فرهنگ مقاومت و ایمان ملتهای آزاده توانستیم این هیمنه پوشالی را درهم بشکنیم و اقتدار پوشالی صهیونیسم را در سطح جهانی فرو بریزیم.
عضو شورای راهبردی قرارگاه ملی مسجد در ادامه با گرامیداشت پنجم مرداد، سالروز نخستین اقامه نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی، گفت: در سال ۱۳۵۸ امام خمینی(ره) با درایت و دوراندیشی آیتالله سید محمود طالقانی را که صدای رسای انقلاب و زبان مردم بود به عنوان اولین امام جمعه تهران منصوب کردند؛ شخصیتی که نماز جمعه را به عرصهای برای روشنگری، وحدت و هدایت جامعه تبدیل کرد.
وی با بیان اینکه پس از ارتحال آیتالله طالقانی، آیتالله سید علی خامنهای که در آن زمان از چهرههای شناختهشده انقلابی و روحانیون جوان بود، مسئولیت امامت جمعه تهران را برعهده گرفت، افزود: ایشان همان کسی است که امروز در جایگاه رفیع رهبری امت اسلام قرار دارد و پرچمدار جبهه مقاومت در سطح جهانی است.
حجتالاسلام والمسلمین قوامی با نقل بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت نماز جمعه گفت: معظمله فرمودند نماز جمعه همچون شب قدر است؛ و کسی که تأثیر آن را در حفظ و تقویت نظام دینی درک کند به نقش بیبدیل آن پی خواهد برد. نماز جمعه در واقع رسانهای اصیل، مطمئن و مردمی است که قلب تپنده جامعه مؤمنان را به هم پیوند میدهد.
وی با تأکید بر جایگاه ویژه مساجد در معماری تمدن اسلامی، از تشکیل قرارگاه ملی مسجد خبر داد و خاطرنشان کرد: به فضل الهی و همت دلسوزان نظام امروز قرارگاه ملی مسجد با حضور و مشارکت تمامی نهادهای اثرگذار فرهنگی و اجرایی تشکیل شده است تا با بهرهگیری از ظرفیت عظیم مسجد در مسیر تحقق حکمرانی دینی و ارتقای پیوند مردم و حاکمیت گام بردارد.
امام جمعه سابق پردیسان با اشاره به اینکه مسجد، پایگاه ایمان، بصیرت، خدمت و مقاومت است، تصریح کرد: امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند احیای کارکردهای اصیل مسجد است؛ همانگونه که در صدر اسلام مسجد سنگر مدیریت جامعه اسلامی و پایگاه همه تحولات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بود.
وی در پایان تأکید کرد: اگر میخواهیم نسل آینده را از امواج مخرب جنگ نرم و هجوم فرهنگی دشمن حفظ کنیم باید مساجد را کانون تربیت و پشتیبانی از خانواده، جوانان، بسیج و طلاب قرار دهیم. حضور پرشور مردم در نماز جمعه نشانه حیات ایمانی ملت ایران و رمز پایداری نظام اسلامی است.