۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
کد خبر: ۷۸۷۴۳۶
آیت الله نجفی:

دولت‌ها، آزادگان و شرافتمندان جهان برای یاری‌رسانی فوری به مردم ستمدیده غزه وارد عمل شوند

دولت‌ها، آزادگان و شرافتمندان جهان برای یاری‌رسانی فوری به مردم ستمدیده غزه وارد عمل شوند
حضرت آیت‌الله نجفی با صدور بیانیه ای با اشاره به رنج و فاجعه‌ای که بر مردم غیرنظامی غزه در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی تحمیل می شود، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه را محکوم کرد و بیان داشت: این جنایات به حدی فجیع است که زبان از توصیف آن قاصر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف، دفتر حضرت آیت‌الله بشیر حسین نجفی از مراجع تقلید عراق، با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، ادامه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه را محکوم کرد.

در این بیانیه با اشاره به رنج و فاجعه‌ای که مردم غیرنظامی، از جمله کودکان، زنان و سالخوردگان متحمل می‌شوند، آمده است که این جنایات به حدی فجیع است که زبان از توصیف آن قاصر است، به‌ویژه در شرایطی که مردم با تشنگی، گرسنگی و نبود حداقل‌های زندگی مواجه‌اند.

این بیانیه با انتقاد تند از سکوت و بی‌اعتنایی کشورهای مدعی حقوق بشر، می‌گوید این دولت‌ها که دنیا را با شعارهای حفظ حقوق حیوانات پر کرده‌اند، در قبال نسل‌کشی انسان‌ها خاموش‌اند، مگر معدودی تلاش خجولانه از برخی کشورها یا افراد.

حضرت آیت‌الله نجفی در پایان از تمامی دولت‌ها، آزادگان و شرافتمندان جهان خواست برای یاری‌رسانی فوری به مردم ستمدیده غزه وارد عمل شوند.

بیانیه شدیداللحن آیت‌الله شیخ بشیر نجفی درباره جنایات صهیونیست‌ها در غزه

ارسال نظرات