۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
کد خبر: ۷۹۲۹۹۶
مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان عنوان کرد؛

نتیجه درس خارج تولید عالم است

نتیجه درس خارج تولید عالم است
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی نتیجه درس خارج را تولید عالم دانست و گفت: درس خارج، قله علمی و محل اجتهاد برای تولید علم و دانش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی اسماعیلی در آیین افتتاح نخستین دوره درس خارج مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) شهرستان آران و بیدگل، گفت: حوزه باید صاحب‌نظر و تولیدکننده علم باشد.

وی با اشاره انتظارات رهبر معظم انقلاب از حوزه‌های علمیه، گفت: حوزه باید درهمه زمینه‌ها، دارای نظر و تولیدکننده علم باشد.

مدیر حوزه علمیه منطفه کاشان همچنین نتیجه درس خارج را تولید عالم دانست و اظهار داشت: درس خارج، قله علمی و محل اجتهاد برای تولید علم و دانش است.

به گفته وی دست‌اندرکاران راه‌اندازی درس خارج در مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) آران و بیدگل تلاش می‌کنند تا فکر متناسب با زمان تولید کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به برگزاری کلاس درس خارج در شهرستان آران و بیدگل، تاکید کرد: این درس باید مستمر برگزار و ادامه داشته باشد و حفظ شود.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب مدارس علمیه شهرستان آران و بیدگل، افزود: مدارس این شهرستان سبب افتخار و مباهات منطقه کاشان هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی از مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) آران و بیدگل به عنوان مدرسه پژوهش محور یاد کرد و گفت: از گذشته تاکنون برپایی نمایشگاه‌های علمی و ارائه مقالات در این مدرسه رایج بوده است.

به گفته وی مدرسه علمیه المهدی عجّل‌اللّه تعالی فرجه‌الشریف آران و بیدگل نیز از مدارس موفق در منطقه کاشان است و باید در این دو مدرسه کرسی‌های علمی برگزار شود.

مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان همچنین با تاکید بر اینکه منطقه کاشان باید بیش از پیش دارای کرسی علمی باشد، اظهار داشت: با توجه به سبقه مذهبی و پیشینه علمای کاشان، این منطقه باید حداقل دارای ۱۰ کرسی علمی باشد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات