۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۶
کد خبر: ۸۱۲۸۵۸
مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت:

شهید خرازی، شخصتی جهان‌شناس بود

شهید خرازی، شخصتی جهان‌شناس بود
کاشان-حجت‌الاسلام والمسلمین عماد از شهید دکتر سیدکمال خرازی به عنوان پدر علوم شناختی ایران یاد کرد و گفت: این شهید والامقام در حوزه سیاست خارجی مدیری جهان‌شناس و جهان‌فهم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی عماد مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت در نشست با مدیران و اساتید مدارس علمیه منطقه کاشان گفت: شهید سیدکمال خرازی، مشاور رهبر معظم انقلاب و رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران، پدر علوم شناختی ایران و در حوزه سیاست خارجی مدیر و شخصیتی جهان‌شناس و جهان‌فهم بود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام افزود به همین دلیل امام شهید خامنه‌ای (قدس‌سره) این شهید بزرگوار را به عنوان مشاور خودشان منصوب کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عماد با ارج نهادن به شهید والامقام دکتر علی لاریجانی یادآور شد: بخشی از فراوانی مواد غذایی کشور در وضعیت جنگ تحمیلی سوم مدیون این شهید بزرگوار است.

وی ادامه داد: اگرچه شهید لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، اما ایشان یکی از عناصر اصلی جهت‌دهی و تعلیم راهبرد برای تامین کالا‌های اساسی در کشور بود.

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت اظهار داشت: شهید لاریجانی تاکید می‌کرد که ترخیص کالا‌ها از مبادی ورودی به کشور انجام گیرد و هر مشکلی وجود دارد از طریق شورای عالی امنیت ملی برطرف شود.

وی با قدردانی از حضور مردم در خیابان‌ها در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و حمایت از رزمندگان جان برکف اسلام، تاکید کرد: ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده، اما پاسخ قاطع و کوبنده‌ای را به دشمن متجاوز آمریکایی- صهیونیستی داده است. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات