۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۴
کد خبر: ۸۹۷۵۵
امام جمعه ملاثانی خوزستان:

به‌کارگیری شیوه‌های جدید در تبلیغ دینی ضروری است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ملاثانی خوزستان، پیشرفت و تلاش‌های حوزه های علمیه خوزستان را چشمگیر دانست و گفت: حوزه‌های علمیه باید از جدید‌ترین شیوه‌ها برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های مردم و مقابله با توطئه‌های دشمنان استفاده کنند.
حجت الاسلام سيلاوي، امام جمعه ملاثاني
حجت الاسلام حمید سیلاوی، امام جمعه ملاثانی خوزستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به این که تحول در حوزه‌های علمیه در سراسر کشور مهیا شده است، اظهار داشت: دنیا تشنه اسلام و حقایق الهی است و حوزه‌های علمیه وظیفه دارند، این نیاز‌ها را از طریق شیوه‌های مختلف برطرف کنند.

استاد حوزه علمیه‌ به وضعیت حوزه های علمیه در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حوزه های علمیه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی توانایی بیان آموزه‌های علمی و اجرای حدود الهی را نداشته‌اند؛ اما امروزه به برکت انقلاب اسلامی و رهبری توانمند مقام معظم رهبری حوزه‌های علمیه امکانات و توانایی اجرای احکام الهی را در سطح منطقه و جهان دارند.

حجت الاسلام سیلاوی، با اشاره به این که پرفروش‌ترین کتاب در جهان قرآن است، اظهار داشت: پس از حادثه 11 سپتامبر قرآن پرفروش‌ترین کتاب در سطح جهان شناخته شد و این به برکت کلام الهی بود؛ از این رو روحانیان و طلاب حوزه‌های علمیه از این فرصت به دست آمده می‌توانند بهترین استفاده را ببرند و دین خدا را به زیبا‌ترین شیوه گسترش دهند.

امام جمعه ملاثانی خوزستان، با بیان این که دشمنان در تلاش برای منزوی کردن اسلام در جهان هستند، اذعان داشت: مستکبران و دشمنان نظام اسلامی در تلاش برای اجرایی کردن نظریه«هر تروریستی مسلمان است و هر مسلمانی تروریست نیست» هستند؛ به همین دلیل حوزه های علمیه باید هوشیار و آگاه باشند که با شیوه های سنتی پیشین، نمی توانند پاسخ گو و تأمین کننده نیاز‌های روز دنیا باشند؛ از این رو باید از جدید‌ترین شیوه‌ها برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های مردم و مقابله با توطئه‌های دشمنان استفاده کنند.

وی در ادامه به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب نسبت به حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: شناختن زبان مردم، ایجاد ارتباط با آحاد جامعه و شناختن و تأمین نیاز‌های مردم از دیدگاه‌هایی بود که رهبر معظم انقلاب نسبت به حوزه‌های علمیه داشتند.

استاد حوزه‌های علمیه ملاثانی، با اشاره به طی‌کردن سیر تکاملی در همه حوزه‌های علمیه کشور‌ خاطر‌نشان کرد: تغییر شیوه‌های درسی حوزه‌های علمیه، پاسخ گویی به سؤالات و شبهات موجود در جامعه و جبران کردن خلأ‌های موجود در جوامع اسلامی از طریق شیوه‌های مختلف از اموری است که باید در سیر تکاملی حوزه‌های علمیه اجرایی شود.

حجت الاسلام سیلاوی، در ادامه به شیوه‌های پر‌کردن خلأ‌های جامعه از سوی روحانیان اشاره کرد و گفت: برپایی مجالس سخنرانی، مقاله نویسی، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، رائه مشاوره به خانواده ها و طلاب و شناسایی استعداد‌های حوزه‌های علمیه، طلاب و روحانیان از شیوه‌هایی هستند که می‌توانند خلأ‌های موجود در جامعه را برطرف کنند.

امام جمعه ملاثانی خوزستان‌ با بیان این که حوزه‌های علمیه خوزستان جزء پیشگام‌ترین حوزه‌ها در تأسیس مراکز تخصصی و تربیت مبلغ بودند، ابراز داشت: حوزه علمیه خوزستان، قادر به تأثیر‌گذاری منحصر به فردی را در تربیت مبلغ و خطابه داشته است که این مسأله حوزه‌های علمیه خوزستان را جزء برترین حوزه‌های علمیه در کشور و منطقه خاور‌میانه کرده است.

استاد حوزه های علمیه ملاثانی خوزستان، به ترویج فرهنگ غنی اسلامی در کشورهای منطقه خاورمیانه پرداخت و گفت: تعامل با حوزه‌های علمیه نجف و دیگر حوزه‌های علمیه سراسر جهان و اعزام مبلغ و روحانی به کشوره های حاشیه خلیج فارس، سبب گسترده‌شدن فرهنگ غنی و اصیل اسلامی در سراسر جهان می‌شود.

وی در پایان سخنان خود، خوزستان را مایه افتخار و عزت حوزه‌های علمیه کشور دانست و افزود: حوزه‌های علمیه خوزستان با اصلاح برخی چالش‌ها و تقویت برخی از جنبه های مثبت حوزه های علمیه، می‌تواند استان خوزستان را مبدل به دروازه ورودی تشیع در کشور های حاشیه منطقه خلیج فارس کند./945/ت302/س
ارسال نظرات