۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۳
کد خبر: ۱۰۴۰۰۰
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم:

تتمه وحی پس از رسول خدا بر حضرت زهرا نازل می‌شد

خبرگزاری رسا ـ استاد خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به خصوصیات برجسته حضرت زهرا(س) همچون تقوا، علم، اخلاق، صبر و عبادت، از آن حضرت به عنوان الگوی مسلمانان جهان نام برد.
فاطمه زهرا س


آیت‌الله محمدحسین احمدی فقیه یزدی، استاد خارج فقه حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه‌ زهرا‌(س) به خصوصیات برجسته آن حضرت اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا‌(س) الگوی مسلمانان جهان است.

وی با بیان این‌که حضرت فاطمه(س) در عمر کوتاه ولى پر برکت خود، عالى‏ترین درس‌هاى زندگى را به انسان‌ها آموخت، از آن حضرت به عنوان بهترین سرمشق و نمونه‌ براى زنان جهان نام برد.

این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: بر همگان لازم است که از شخصیت حضرت زهرا‌(ع) که دارای خصوصیات برجسته‌ای همچون علم، تقوا، اخلاق، صبر، عبادت و ارتباط با خدا بودند، الگو بگیرند.

وی با اشاره به سخن پیامبر اکرم‌(ص) که فرمودند «فاطمة بضعة منّى من سرّها فقد سرّنى و من سأها فقد سأنى، فاطمه اعزّ البریّة علىّ»، افزود: غضب فاطمه‌(س) غضب خدا و خشنودی ایشان خشنودی خداوند است.

آیت‌الله احمدی فقیه یزدی با بیان این‌که پیامبر اکرم‌(ص) دو لقب بزرگ و بسیار ارزشمند «ام الائمه» و «ام ابیها» را برای حضرت زهرا‌(س) قرار داده‌اند، گفت: حضرت فاطمه‌(س) مادر یازده امام معصوم‌(ع) هستند.

این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به لقب «ام ابیها» اظهار داشت: حضرت زهرا‌(س) مقام مادری برای پیامبر اکرم‌(ص) داشتند و چنین لقبی برای احدی داده نشده است.

وی با بیان این‌که حضرت زهرا‌(س) پس از رحلت خاتم الانبیاء‌(ص) بسیار نگران بودند، گفت: البته حضرت رسول‌(ص) به آن حضرت فرموده بودند که به زودی به من ملحق می‌شوی و 75 یا 95 روز را هم معین کرده بودند که حضرت زهرا‌(س) روزها را شماره می‌کردند.

آیت‌الله احمدی فقیه یزدی در بخش دیگری از سخنان خود به مسأله وحی اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت جبرئیل که وحی را بر پیامبر اکرم‌(ص) نازل می‌کرد، تتمتة الوحی را پس از رسول خدا‌(ص) بر حضرت زهرا‌(س) نازل کرد.

وی با بیان این‌که زمان وحی قرآنی به پایان رسیده است، اما بعضی از اخبار و مسائل بوده که بر پیامبر اکرم‌(ص) نازل می‌شده و پس از ایشان بر حضرت زهرا‌(س) هم نازل می‌شده است، خاطرنشان کرد: حضرت علی‌(ع) و حضرت زهرا‌(س) هر دو کاتب وحی پیامبر بودند.

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به مقام و شخصیت بسیار والای حضرت فاطمه‌(س) اذعان داشت: همواره باید برای شفاعت در روز آخرت، دفع مشکلات و قضای حاجات از نورانیت حضرت زهرا‌(س) تحت لوای حضرت ولی عصر‌(عج)، بهره بیشتری ببریم. /920/

ارسال نظرات