۲۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۹
کد خبر: ۱۱۰۷۷۷
عضو مجلس خبرگان رهبری:

پایبندی به آرمان ها سبب افزایش عزت بین المللی جمهوری اسلامی شده است

خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری، ثبات نظام اسلامی را از مهم ترین عوامل الگوگیری ملت های مسلمان از جمهوری اسلامی دانست و پایبندی به آرمان های امام راحل و شعارهای اولیه را سبب افزایش عزت بین المللی نظام ارزیابی کرد.
حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد  واعظ موسوي
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی، از اعضای مجلس خبرگان رهبری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت نگاه واقع بینانه در کشور تصریح کرد: ایشان در دیداری که با مسؤولان زحمت کش و دلسوز نظام اسلامی داشتند به بیان مطالب مهمی پرداختند که از ابعاد مختلف قابل تحلیل و بررسی است.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر ضرورت نگاه واقع بینانه به مسائل و رخدادهای کشور، تصریح کرد: همان گونه که رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند نظام اسلامی نقاط قوت بیشماری از جمله استقرار و استمرار نظام و غلبه بر تهدیدات را دارد.

این استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: ایشان در سخنرانی های مکرر بر این مطلب تاکید دارند که ثبات نظام از جمله مهم ترین عوامل الگوگیری ملت های مسلمان از انقلاب اسلامی ایران بوده است.

وی بیان داشت: نظام ما بر خلاف انقلاب های سده های اخیر ثابت کرده و توانسته است شعارهای اولیه خود را استمرار دهد و هنوز هم بعد از سی و دو سال پایبندی به شعارهای اولیه انقلاب و مبانی مرحوم حضرت امام از افتخارات ما و سبب زیاد شدن عزت جمهوری اسلامی در دنیا شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری اعتماد میان مردم و نظام اسلامی، پیشرفت در شرایط تحریم، وجود اعتبار بین المللی، الهام بخش بودن نظام اسلامی و ایستادگی در برابر تهدیدات دشمنان را از دیگر دستاوردهای نظام اسلامی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: همان گونه که نظام نقاط مثبت فراوان دارد در کنار آن نقاط منفی نیز وجود دارد، اما باید دید چگونه از این نقاط مثبت که نشانگر ظرفیت های امت اسلامی است بهره برداری شود و به چه دیدی به نقاط منفی نگاه کنیم چراکه وجود نقاط منفی وقتی مورد شناسایی قرار گیرد اولویت های کاری ما را نشان می دهد.

این استاد حوزه علمیه قم ابراز داشت: این صحیح نیست که با غلبه دادن نگاه های منفی از دستاوردها و پیشرفت های نظام غافل شویم چراکه طبق فرمایش ایشان این خلاف واقع بینی و موجب ناامیدی است.

وی تصریح کرد: هرچند ما اذعان داریم که در جنبه های مختلف پیشرفت های چشمگیری داشته ایم، اما متاسفانه در برخی از زمینه ها ضعف هایی داشته ایم و نتوانسته ایم بر برخی از چالش های غلبه کنیم.

این استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: این ضعف ها ریشه در اموری داشت که حضرت آقا در سخنرانی خود مدبرانه به آن پرداختند و گفتند منازعات سیاسی، مشاجرات حزبی و گروهی، رفاه طلبی و رشد منش های اشرافی در بین کارگزاران نظام، غافل بودن از کمین دشمن و در برخی از برهه ها بی مبالاتی نسبت به حفظ بیت المال و غفلت از نفوذ دشمن در فضاهای مختلف موجود در کشور به ویژه فضاهای رسانه و میل به رفتارهای قبیله ای در میدان سیاست و اقتصاد از نقاط ضعف کشور بوده است.

وی با تبیین آفات قبیله گرایی تاکید کرد: این مساله سبب می شود واقعیات را آن گونه که باید نتوانیم ببینیم و قضاوتی غیر عادلانه از شرایط و وضعیت کشور داشته باشیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه اضافه کرد: امروز قومیت های گوناگون کشور همه با صمیمیت در کنار هم زندگی می کنند و احساس دلبستگی به نظام و آرمان های انقلاب در همه قومیت ها به وضوح محسوس و مشهود است و این یکی از مهم ترین نقاط قوت اسلامی است که باید مدنظر و مورد توجه مسؤولان قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی افزود: در مورد مسائل اجرایی گره های باز نشده ای از جمله در موضوع اشتغال و تورم وجود دارد که هنوز حل نشده است.

وی بیان داشت: در خصوص فرهنگ کار باید از آموزه های دینی و اسلامی به خوبی استفاده شود، اما متاسفانه در این زمینه به نقطه مطلوب نرسیده ایم و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: رشد خشونت و عدم توقف میل به خشونت در برخی از بدنه جوان کشور می تواند ریشه برخی از ناهنجاری ها و مشکلات باشد و این معضل می طلبد که مسؤولان نظام به ویژه مسؤولان فرهنگی و قضایی کشور در این زمینه اهتمام بیشتری به خرج دهند.

وی بیان داشت: یکی از مواردی که رهبر فرزانه انقلاب به عنوان ضعف در نظام اسلامی به آن اشاره داشتند مواد مخدر صنعتی و تهییج غریزه جنسی بود که در یک کشور اسلامی هر قدر هم کم باشد غیر قابل تحمل است.

این استاد حوزه تاکید کرد: باید در این خصوص علاوه بر فعالیت های دینی و مذهبی که حوزه و دانشگاه بایستی انجام دهند انتظار از قوه قضاییه این است که با برخوردهای قاطع و سریع، ریشه این معضلات را بخشکاند و احساس امنیت را در خانواده های میهن اسلامی بالا ببرد و به نسل جوان حس اعتماد به نفس را بدهد.

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی در پایان تاکید کرد: آنچه از فرمایشات مقام معظم رهبری می توان استفاده کرد این است که ما باید واقع بین و حقیقت نگر باشیم، نه روی ضعف ها و نقاط منفی موجود پرده پوشی کنیم و نه بزرگنمایی کنیم و از خدماتی که در طول این سال ها نظام مقدس اسلامی در این سرزمین پهناور انجام داده است غافل شویم. /924/ت302/ج
ارسال نظرات