۰۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۱۱۳۶۹۳
با حضور رییس دفتر مقام معظم رهبری؛

همایش بزرگداشت آیت الله محمدی گیلانی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ همایش بزرگداشت آیت الله محمدی گیلانی امروز با حضور رییس دفتر مقام معظم رهبری در رشت برگزار شد.
آيت الله محمدي گيلاني


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، همایش بزرگداشت آیت الله محمدی گیلانی امروز با حضور علما، روحانیان، شخصیت های برجسته کشوری به ویژه حجت الاسلام و المسلمین گلپایگانی، رییس دفتر مقام معظم رهبری در مجتمع زیباکنار رشت برگزار شد.

سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به این همایش بزرگ، گفت: این نیست جز به تلمذ، شیره جان کلام استاد را تا آخرین قطره مکیدن و گوهر معرفت را به قیمت خریدن و به اقامه عدل برخاستن تنها به خواستن نیست که دانستن می خواهد.

در ادامه این پیام آمده است: گاه ظرف را کرامتی است که کم مظروف را پنهان می‌کند و به قبول تحفه‌ای اندک به تحاف احسان می کند و این بزرگی روح، کار را بر ما آسان می کند؛ از کسی سخن می گویم که نامش با قضاوت و عدالت گره خورده و از اقران و در این میدان کوی سبقت برده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این پیام خاطرنشان کرده است: الله اکبر که قضاوت کاری بس دشوار است و در این حال؛ این مرد آگاه‌دل، عادل‌فاضل و مقبل‌مقبول از ادای وظیفه عدول نمی نماید و در آن شرایط شاذ به قبول امر مطاع استاد و مرادش ریاست دادگاه‌های انقلاب اسلامی را به عهده می گیرد. 

حسینی در ادامه پیام خود افزود: آیت الله محمد محمدی‌گیلانی غایت عدل را به نمایش گذاشت و آنچه داشت بی خوف و هراس در طبق اخلاص گذاشت و آنچه کاشت، پیامی است و آنچه برداشت نیکنامی است.

وی در پیام خود ادامه داد: زندگینامه جنابش آنچنان برای این جمع آشناست که تکرارش اضافه فیض است و سرریز کلام که غفلت قائل را شمائل است نه انکار آن نیکو خصائل و ابوالفضائل و آنچه همه خوبان دارند تو تنها داری.

حسینی در پایان این پیام افزود: آیت الله محمدی گیلانی در اوج مشغله قضاوت با آن‌همه دقت، درس و تدریس را از حجره افعال (حیات) خارج ننمودند و دریچه‌های نو را با توجه به مبتلابه بودن موضوعات، بر روی طالبان معنا گشودند.

به گزارش رسا، همایش بزرگداشت آیت الله محمد محمدی‌گیلانی امروز با حضور شخصیت‌های برجسته کشور در رشت آغاز به کار کرد./950/پ203/ص

ارسال نظرات