۰۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۱۱۹۵۸۰
مدیر انجمن‌های علمی المصطفی خبر داد:

تشکیل اتحادیه انجمن علمی حقوق جامعةالمصطفی العالمیه

خبرگزاری رسا ـ مدیر پشتیبانی‌های علمی پژوهشی المصطفی از تشکیل نخستین اتحادیه انجمن علمی حقوق جامعةالمصطفی العالمیه خبر داد.
حجت‌الاسلام حسن امير انصاري


حجت‌الاسلام حسن امیر انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به اساسنامه انجمن‌های علمی جامعةالمصطفی العالمیه گفت: حمایت از فعالیت‌های جمعی و خودجوش در قالب انجمن‌های علمی محیط مناسبی برای بهره‌گیری بهینه از توان علمی و پژوهشی دانش‌پژوهان و دانش‌آموختگان و ایجاد نشاط علمی در مراکز علمی صف و مشارکت‌دهی و هم‌گرایی در مسیر نیل اهداف علمی و پژوهشی المصطفی است.

مدیر انجمن‌ها و تشکل‌های علمی جامعةالمصطفی العالمیه با بیان این‌که انجمن علمی، تشکلی با ماهیت علمی و پژوهشی است، افزود: شناسایی و ساماندی استعدادها و ذخایر علمی جامعةالمصطفی در قالب رشته‌های تخصصی، زمینه‌سازی برای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های تخصصی دانش‌پژوهان و دانش‌آموختگان، را از جمله اهداف تأسیس انجمن‌های علمی است.

وی تعمیق و توسعه مباحث علوم اسلامی و انسانی در میان دانش‌پژوهان و دانش‌‌آموختگان با بهره‌گیری از توان علمی گروه‌ها و اعضای هیأت علمی، تقویت و گسترش روحیه پرسشگری، آزاداندیشی، نقد و مناظره مبتنی بر آموزه‌های اسلامی در قالب فعالیت‌های جمعی و تقویت و تحکیم پیوندهای جامعةالمصطفی با بخش‌های مختلف جوامع علمی و صفی را از دیگر اهداف تأسیس انجمن‌های علمی المصطفی برشمرد.

حجت‌الاسلام انصاری همچنین به آیین‌نامه اجرایی انجمن‌های علمی المصطفی اشاره کرد و گفت: انجمن‌های علمی با هدف حمایت و تقویت روحیه و توان علمی دانش‌پژوهان و فارغ‌التحصیلان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های جمعی علمی و بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت آنان در تحقق توسعه علمی و نهضت تولید علم و جنبش نرم‌افزاری در حوزه‌های مختلف دانش تشکیل شده و به فعالیت می‌پردازند.

وی همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی تکمیلی و تقویتی و تشکیل کارگاه‌های تخصصی، تولید و انتشار نشریه علمی، کتاب و نشریات الکترونیکی، نرم‌افزارهای رایانه‌ای و فیلم‌های علمی ـ آموزشی و اطلاع‌رسانی درباره کلیه فعالیت‌های مرتبط با اهداف انجمن مانند حمایت و تشویق مادی و معنوی از خلاقیت‌های علمی پژوهشی را از عرصه‌های فعالیت انجمن‌های علمی برشمرد.

مدیر پشتیبانی‌های علمی پژوهشی المصطفی با بیان این‌که مناظره و نقد علمی، هم‌اندیشی و نشست‌های تخصصی، مطالعات و پژوهش‌های علمی، نشر و ترویج یافته‌های علمی و فعالیت‌های کمک آموزشی از جمله فعالیت‌های علمی انجمن‌ها است، از فعالیت‌های علمی پژوهشی 48 انجمن علمی در داخل و 15 انجمن علمی در خارج از کشور خبر داد.

وی از تشکیل اتحادیه انجمن علمی حقوق المصطفی با هدف ایجاد هماهنگی بین انجمن‌های علمی مراکز و مؤسسات وابسته خبر داد و گفت: انجمن‌های علمی کلام، فلسفه، قرآن، اخلاق و تربیت، تاریخ اسلام، فقه و اصول، ادبیات، فقه قضایی، اقتصادی، سیاسی و دیگر انجمن‌های المصطفی به دنبال تأسیس اتحادیه هستند که در حال حاضر تنها اتحادیه انجمن علمی حقوق تشکیل شده است.

حجت‌الاسلام انصاری در پایان با بیان این‌که جامعةالمصطفی العالمیه از فعالیت انجمن‌های علمی حمایت می‌کند، ابراز داشت: انجمن‌های علمی، نماد پژوهشی و فکری جامعة المصطفی شناخته می‌شوند و هرچه ظهور و بروز بیشتری در صحنه‌های علمی این نهاد حوزوی داشته باشند نشان‌دهند قوت علمی پژوهشی المصطفی است. /920/پ202/ع

ارسال نظرات