توهین به اسلام ابزار تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی آمریکا است
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از المنار، حجت الاسلام شیخ نبیل قاووق رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان، در جمع دانشجویان راه یافته به دانشگاه در شهر عیتا در جنوب لبنان، ضمن محکوم کردن فیلم موهن و ضد اسلامی گفت: هدف اصلی از ساخت فیلم موهن آمریکایی- اسرائیلی اختلاف و فتنه انداختن بین مسلمانان و مسیحیان است.
وی خاطر نشان کرد: دلیل این فتنه انگیزی و ایجاد تفرقه ضعیف کردن کشورهای مخالف اسرائیل و به خدمت گرفتن آنها است.
رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان تصریح کرد: این توهین و جسارت ها به دین اسلام به صورت سلسله وار ادامه دارد همین طور که بعد از آمریکا، فرانسه و آلمان به اسلام توهین و جسارت کردند و کشورهای غربی می خواهند که با توهین ها و جسارت های متمادی خود این مسأله را بی اهمیت جلوه دهند و برای مسلمانان هم بی اهمیت بشود.
شیخ نبیل قاووق بیان داشت: سران استکبار و کفر بدانند که ملت های اسلام در دفاع از دین و آیین مقدس خود کوتاه نخواهند آمد و تا آخرین قطره خون خود از دین محمد مصطفی(ص) و خاندان پاکش دفاع خواهند نمود.
وی افزود: توهین به اسلام و پیامبر عظیم الشان یک حرکت سیاسی است زیرا دولت اوباما رییس جمهور آمریکا روبه زوال پیش می رود و به همین دلیل بارک اوباما و میت رامنی رقیب انتخاباتی او دست به هرگونه عملی میزنند که نظر لابی های صهیونیستی را به خود جلب کنند و از این طریق در انتخابات آینده ایالات متحده آمریکا پیروز شوند. به همین دلیل سناریوی از پیش شکست خورده توهین به مقدسات و ارزش های اسلامی و نادیده گرفتن یک و نیم میلیارد مسلمان را در پیش گرفته اند.
شیخ نبیل قاووق اظهار داشت: کشورهای منطقه به دنبال بهانه جویی های متفاوت خود می خواهند در کشور سوریه مداخله نظامی کنند ولی حزب الله لبنان با این اقدام آنها مخالف است و برای حمایت از سویه تلاش مضاعف می کند که سوریه به آرامش دست پیدا کند و خونریزیها به پایان یابد.
وی اظهار داشت: جریان 14 مارس لبنان باید تحت فشار قرار گیرد زیرا این جریان در حال کمک نمودن به نظامیان و شبه نظامیان مخالف دولت سوریه است که بارها و بارها چندین میلیون دلار کمک نظامی به آنها کرده است. به قدرت رسیدن 14 مارس گناه بزرگی است که در سال 1990 میلادی اتفاق افتاده است و به آنها این قدرت داده شد که بتوانند خون مردم مظلوم سوریه را به آسانی بریزند.
گفتنی است جریان 14 مارس به این شکل تشکیل شده است که حریری از سال 1978 دارای تابعیت لبنانی- سعوی بود و در زمره سرمایه داران مورد اعتماد دربار سعودی قرار داشت، تا جایی که رسما به عنوان نماینده شخص ملک فهد، پادشاه عربستان در لبنان شناخته می شد.
این ایام مقارن بود با تلاش های منطقه ای برای پایان دادن به جنگ داخلی لبنان و رفیق حریری به عنوان نماینده شخص پادشاه عربستان نقش مهمی را در مذاکرات میان طرف های درگیر ایفا نمود. این مذاکرات در نهایت به عقد «قرارداد طائف» منجر گردید که امروزه به عنوان آیین نامه سیاسی لبنان، مورد قبول تمامی طوایف و جریان های سیاسی است.
«قرارداد طائف» در سال 1989 تصویب شد و در پایان سال 1990 اجرایی گردید. طبیعی بود که چنین قراردادی به معنای نفوذ بیش از پیش آمریکا در لبنان بود. به این ترتیب لبنان به شکل ضمانتی به اقمار آمریکا در منطقه می پیوست و نگرانی از نفوذ رو به افزایش ایران در آن کاسته می شد./994/ب912/ک