۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۱۴۱۹۷۹

سامانه پیامکی اداره فرهنگی مجتمع آموزش عالی فقه راه‌اندازی شد

خبرگزاری رسا ـ سامانه پیامکی اداره‌کل فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه قم به شماره 300072275056 راه‌اندازی شد.
نمايشگاه دستاوردها و توانمنديهاي طلاب مجتمع آموزش عالي فقه

حجت‌الاسلام مهدی فتحی، مدیرکل فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از راه‌اندازی سامانه پیامکی اداره‌کل فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه به شماره 300072275056 خبر داد.

 

وی هدف از راه‌اندازی این سامانه را برقراری ارتباط دو سویه بین اداره فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه و طلاب غیرایرانی عنوان و اظهار کرد: احادیث اخلاقی و دستورات تربیتی بزرگان دین از طریق این شماره پیامک برای طلاب مجتمع ارسال می‌شود.

 

مدیرکل فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه برگزاری مسابقات علمی و دریافت انتقاد و پیشنهاد نسبت به فعالیت اداره فرهنگی را از دیگر اهداف راه‌اندازی این سامانه برشمرد و گفت: برگزاری مسابقات علمی از طریق پیامک افزون بر صرفه‌جویی در وقت، گسترده جمعیتی بیشتری را پوشش می‌دهد.

 

وی در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های شش ماهه نخست اداره فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه، 21 مورد برگزاری اردو ویژه طلاب غیرایرانی با مجموعه 1315 شرکت کننده و 9 مورد برگزاری اردو مشترک با مجموع چهارصد شرکت کننده را از این فعالیت‌ها عنوان کرد.

 

حجت‌الاسلام فتحی افزود: از تعداد اردوهای پیش‌بینی شده، 12 مورد اردو با مجموع 915 شرکت کننده برگزار شد که 3 مورد به اردوی زیارتی با تعداد 240 شرکت کننده، 4 مورد به اردوی سیاحتی فرهنگی با تعداد 440 شرکت کننده و 5 مورد به اردوی فرهنگی با تعداد 235 شرکت کننده اختصاص داشت.

 

وی برگزاری 28 مورد مسابقه کتابخوانی از کتب اخلاقی و عقائد با مجموع 5738 نفر شرکت کننده و اهدای جوائز به 191 نفر را از دیگر فعالیت‌های اداره فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه عنوان و اظهار کرد: در مسابقات فرهنگی اندیشه مطهر که از کتاب‌های شهید مطهری برگزار شد، 86 نفر شرکت کردند.

 

مدیرکل فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه همچنین با اشاره به عملکرد شش ماهه واحد آموزش‌های کاربردی این اداره افزود: تعداد 18 مورد برگزاری کلاس‌های کاربردی با مجموعه 408 نفر شرکت کننده و تعداد 17 استاد از کشورهای ایران، افغانستان و عراق بخشی از فعالیت‌های این مجموعه بود.

 

وی برگزاری تعداد 9 کلاس کامپیوتر با مجموع تعداد 132 نفر شرکت کننده، 5 کلاس زبان انگلیسی با مجموع تعداد 75 نفر شرکت کننده، 1 کلاس آشنایی مذهب حنفی با مجموع تعداد 11 نفر شرکت کننده، 1 کلاس روش بیان احکام با مجموع تعداد 75 نفر شرکت کننده و 1 کلاس زبان عربی با مجموع 22 نفر شرکت کننده از این فعالیت‌ها عنوان کرد.

 

حجت‌الاسلام فتحی ادامه داد: برگزاری تعداد 3 مورد کارگاه آموزشی با موضوع کاربرد رایانه با مجموع تعداد 93 نفر شرکت کننده، 15 مورد تشویق طلاب ممتاز دوره‌ها و کارگاه‌ها و 310 مورد توزیع جزوات، کتب و منابع کمک آموزشی به شرکت کننده در دوره‌ها از دیگر فعالیت‌های واحد آموزش‌های کاربردی است.

 

وی نام‌نویسی از طلابی که تاکنون مشهد نرفته‌اند را از ابتکارات اداره فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی فقه عنوان و ابراز کرد:‌ تاکنون دو هزار و پانصد نفر در قالب 750 خانواده در این طرح نام‌نویسی کرده‌اند که سه کاروان نخست که تاکنون به مشهد مقدس نرفته بودند، برای زیارت امام رضا(ع) اعزام شدند.

 

وی با اشاره به برگزاری مسابقات فرهنگی برای طلاب غیرایرانی یادآور شد: اولویت در برگزاری این مسابقات از کتاب‌های شهید مطهری است، از این‌رو کتاب مجموعه آثار شهید مطهری با تخفیف ویژه در اختیار طلاب قرار می‌گیرد و از همان کتاب‌ها نیز مسابقاتی برگزار می‌شود. /920/ت302/ی

ارسال نظرات