۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۱۶۱۹۲۳
صبح امروز؛

مراسم تودیع و معارفه منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ طی مراسمی با حضور حجت‌الاسلام واعظی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مراسم تودیع و معارفه معاون منابع انسانی و پشتیبانی برگزار شد.
مراسم توديع و معارفه معاون منابع انساني و پشتيباني دفتر تبليغات اسلامي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم تودیع و معارفه معاون منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه در سالن‌ همایش‌های این نهاد برگزار شد، در این مراسم حجت‌الاسلام سیدموسی رجایی به عنوان معاون منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی معارفه و حجت‌الاسلام سیدغلامرضا موسوی تودیع شد.
همچنین در این مراسم حجت‌الاسلام مهدی علیزاده به عنوان مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه فناوری اطلاعات و حجت‌الاسلام سعید روستا آزاد به عنوان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات حوزه علمیه منصوب شدند.
در این مراسم حجت‌الاسلام احمد واعظی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه گفت: امسال پنجاهمین سال آغاز نهضت امام خمینی(ره) است و این امر می‌طلبد که حوزه‌های علمیه توجه ویژه‌ای به این حرکت و نهضت امام خمینی(ره) نشان دهند.
وی بیان داشت: حوزه مظهر بیداری و نشاط است و باید مشکلات جامعه را رصد کند و دفتر تبلیغات همیشه یک نهاد پیشرو و انقلابی بوده است، حوزه باید عطر معنویت، اخلاق و عدالت‌طلبی را در جامعه منتشر کند و جلوی عوام‌فریبی‌ها و بازی کردن با مقدسات و شعائر دینی را بگیرد.
مزد دنیایی کمترین پاداش خدمت در نظام اسلامی است
حجت‌الاسلام غلامرضا موسوی، معاون پیشین منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی، در این مراسم گفت: کار در نظام مقدس جمهوری اسلامی نیاز به مجاهدت دارد، کارمندی سم مهلک سازمان‌های ما شده است.
وی افزود: باید دانست که بدون مجاهدت هیچ کاری جواب نمی‌دهد و کسانی که می‌گویند ما در کنار کارمندی به همه کارهای خود می‌رسیم یا غفلت دارند یا عمدا از این امر روی می‌گردانند.
معاون پیشین منابع انسانی و پشتیبانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند در حوزه علمیه باید مجاهدت صورت بگیرد، باید دانست برای موفقیت در هر کاری نیاز به مجاهدت است.
وی با اشاره به این‌که تحمل مشکلات رکن اصل پیشبرد کار به ویژه در کارهای مدیریتی است، ادامه داد: باید دانست که کار در نظام اسلامی به طور قطع همراه با مزد و پاداش است و این پاداش یا در دنیا یا در آخرت به انسان می‌رسد.
حجت‌الاسلام موسوی گفت: مزد دنیایی کمترین پاداش خدمت و مجاهدت در نظام اسلامی است و باید دانست که اجر در آخرت بهترین پاداش این تلاش است.
مبنای فعالیت ما در معاونت منابع انسانی و پشتیبانی خرد جمعی است
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام سیدموسی رجایی، معاون منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: یکی از مبانی کار ما در این معاونت بر اساس خرد جمعی است، ما در فعالیت خود از انتقادات و پیشنهادهای مختلف استقبال می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت کمبود بودجه نیاز به همراهی و همدلی همه معاونت‌ها و کارکنان این سازمان است.
دفتر تبلیغات اسلامی تنها نهاد حوزوی است که در کلام رهبری شاخص شناخته شد
همچنین حجت‌الاسلام مهدی علیزاده، مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه فناوری اطلاعات در این مراسم با اشاره به این‌که اهمیت سازمان انقلاب و نخبگانی دفتر انقلاب اسلامی برای کسانی که اهل نظر و تحلیل هستند کاملا آشکار است، گفت: دفتر تبلیغات اسلامی تنها نهاد حوزوی است که در زبان رهبر معظم انقلاب به عنوان یک نماد و شاخص اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب گفته‌اند که این دفتر قرار است نیروی پیشاهنگ باشد، این شجره به دست امام راحل غرس شد و اکنون در جایگاه رابط نظام اسلامی و حوزه علمیه فعالیت می‌کند.
مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه فناوری اطلاعات ادامه داد: همچنان از این نهاد انتظارات بسیاری است، در دهه سوم چالش‌های نظام و نهادهای حوزوی اقتضا می‌کند که برخی از نهاد‌ها نقش‌ بسیاری ایفا کنند و دفتر تبلیغات یکی از این نهادها است./914/پ201/پ
ارسال نظرات