نسلی تربیت کنیم که نیازهای علمی و پژوهشی جهان در آینده را تأمین کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سید علی عماد، معاون پژوهش حوزههای علمیه صبح امروز پنج شنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه در همایش تقدیر از برترین آثار پژوهشی طلاب جوان استان تهران در مجتمع فرهنگی غدیر پژوهش حقیقی را فرآیند تولید دانش و گشودن افقهای نو دانست و ابراز داشت: پژوهش حقیقی گذر از مرز دانش و تولید کردن گزاره نو است که کار دشواری است اما بزرگان از طلاب جوان و فاضلان نو قلم، انتظار انجام پژوهش تمرینی را دارند که برای ماندگار بودن و مبنا قرار گرفتن در ذهن تعریف نمیشود.
وی افزود: در گام نخست باید پژوهش تمرینی انجام دهیم که در جشنواره علامه حلی مدنظر است و در گام بعد به سمت پژوهش های برویم که شکل ترویجی دارد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه با تأکید بر ضرورت آموزش و همچنین روشمند بودن پژوهش افزود: هر مجتهد روشمند، یک مفسر و تاریخدان قوی هم بوده است و غیر از دانش و روشمند بودن، اخلاق پژوهش هم اهمیت دارد.
حجتالاسلام عماد با اشاره به اینکه در پژوهش باید به نیاز واقعی و حقیقی زمانه خود هم توجه داشته باشیم ابراز داشت: باید بتوانیم نسلی را تربیت کنیم که نیازهای علمی و پژوهشی جهان را در آینده تأمین کند و خودمان، وقتی خودمان هستیم که قوه ما به فعلیت رسیده باشد و میگویند فعلیت در دهه 50، 60 و یا هفتاد از عمر انسان اتفاق میافتد.
وی افزود: ما از هماکنون باید برای آن موقع تمرین کنیم و بالفعل پژوهشگر واقعی باشیم و حتی دو یا سه دهه دیگر جهان را ببینیم.
معاون پژوهش حوزههای علمیه در پایان سخنان خود تصریح کرد: هزاران دل و گوش تشنه حقایق اسلام و تشیع هستند، باید کاری کنیم./956/پ202/ن