۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵
کد خبر: ۱۸۳۸۵۳
مدیر حوزه‎های علمیه خواهران ارومیه:

راه نجات از ناملایمات عالم در گرو پناهنده شدن به قرآن است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه‎های علمیه خواهران استان آذربایجان غربی راه نجات از ناملایمات عالم را در گرو پناهنده شدن به قرآن دانست و بر اهتمام طلاب به آموزش تلاوت، تجوید، ترجمه و تفسیر قرآن تأکید کرد.
حجت الاسلام فخري، مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجان غربي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سیدمحمد فخری، مدیر حوزههای علمیه خواهران استان آذربایجان غربی پیش از ظهر امروز در همایش طلیعه حضور ویژه طلاب خواهر ورودی سال 91 ارومیه که در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد با اشاره به آیات قرآن کریم بر اهمیت سفر تأکید کرد، گفت: در روایت آمده«برای سلامتی روزه گرفته و مسافرت کنید».

وی ادامه داد: سفر خود برنامهای است که انسان در این فرصت میتواند از تجربیات دیگران استفاده لازم را داشته باشد، ما نیز باید از فرصت حضور در شهر مقدس قم نهایت  استفاده را داشته باشیم و وجود پربرکت حضرت معصومه(س) و حوزه علمیه قم بهره مند شویم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان غربی با بیان اینکه در اسلام نسبت به فراگیری علم دین تأکید شده است، اظهار داشت: علم دین از بخشهای مختلفی تشکیل شده است که از مهمترین آنها میتوان به علم کلام اشاره کرد.

وی افزود: علم کلام مهم‌ترین علم است، چراکه به شناخت توحید، معاد و نبوت اشاره دارد؛ علم اعتقاد شناسی باید در حوزه علمیه مورد توجه ویژه قرار گیرد، علم کلام درباره علمی سخن میگوید که اکثر مذاهب و ادیان به آن اعتقاد دارند.

حجتالاسلام فخری با تأکید بر شناخت جایگاه و ویژگیهای ائمه(ع) است، خاطرنشان کرد: خداوند متعال در قرآن کریم از ائمه(ع) تعبیر به اولی الامر می‎کند که تعداد این بزرگواران دوازده نفر است، شناخت اهلبیت(ع) ما را به خداشناسی میرساند.

وی تصریح کرد: روزی جابر بن عبدالله انصاری محضر پیامبر(ص) رسید و عرض داشت، یا رسول الله(ص) ما براساس آیه «یاایهاالذین امنوا اطیعوالله و اطیعوالرسول و اولی الامرمنکم » از خدا و پیامبرش اطاعت کردیم ولی الامر کیست؟ پیامبر(ص) در جواب فرمودند «آنها دوازده نفر به جز من هستند که نخستین آنها علی و آخرشان مهدی فرزندم» است.

مدیر حوزههای علمیه خواهران استان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ما باید افزونبر خداشناسی به قرآن و عترت شناسی نیز برسیم، گفت: امام راحل فرمودند «قانون اساسی و مکتب ما قرآن است».

وی ادامه داد: اگر بخواهیم از ناملایمات عالم نجات پیدا کرده و جامعه اصلاح شود باید به قرآن پناهنده شویم، امام علی(ع) میفرمایند «قرآن نور الهی است و خدا به وسیله قرآن مردم را هدایت کرد، قرآن جامعه اسلامی را اصلاح میکند» ما باید نسبت به شناخت تلاوت، تجوید، ترجمه و تفسیر قرآن اهتمام داشته باشیم.

حجتالاسلام فخری تعداد مدارس علمیه خواهران استان آذربایجان را 10 عدد عنوان کرد و گفت: استان آذربایجان غربی با سه کشور ترکیه، عراق و نخجوان هم مرز بوده از این‎رو دارای اقلیت‎های مسیحیت و یهودیت است.

وی ادامه داد: در استان آذربایجان غربی تعداد پنج کلیسا وجود دارد که یکی از این کلیساها برای یهودیان است، همچینین در این استان تعدادی از برادران اهل تسنن زندگی میکنند از اینرو باید نسبت به این استان نگاه ویژهای شود.

مدیر حوزه‎های علمیه خواهران استان آذربایجان غربی گفت: خوشبختانه علاقه مردم این استان نسبت به کسب و فراگیری علوم دین بسیار خوب بوده و در مدارس علمیه تعداد قابل توجهی مشغول به تحصیل هستند.

حجتالاسلام فخری در ادامه سخنان خود شهر مقدس قم را شهر علم و نقطه شروع انقلاب دانست و عنوان کرد: شهر مقدس قم عش آل الله و دوستداران اهلبیت(ع) است که در این شهر طلابی از کشورهای اسلامی عربستان، پاکستان، عراق، ترکیه و همانند آن حضور دارند.

وی در پایان یادآور شد: در شهر مقدس قم که شهری عالم پرور است، پنجاه هزار طلبه آقا و تعداد قابل توجهی بانو به تحصیل مشغول هستند./993/پ202/ی

ارسال نظرات