۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۲۰۲۹۸۴
مشاور وزیر آموزش و پرورش:

تغییر رویکرد آموزش محور به تربیت محور از ضروریات آموزش و پرورش اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام ملکی در دیدار با آیت الله طباطبایی نژاد گفت: تغییر رویکرد آموزش محور به تربیت محور از ضروریات آموزش و پرورش اسلامی است.
ديدار حجت الاسلام ملکي با امام جمعه اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‌الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش امروز در دیدار با آیت الله طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان به تشریح وضعیت موجود در آموزش و پرورش پرداخت و گفت: رویکرد آموزش و پرورش ایران که از 160 سال پیش با تأسیس دارالفنون شکل گرفت، که دانش محور بوده است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه با پیروزی انقلاب اسلامی فرصت مناسب جهت تغییر رویکرد به وجود نیامد و این در حالی است که رویکرد فرهنگ اسلامی تربیت محور است.

وی بیان داشت: ستون و رکن اساسی تعلیم و تربیت در نظام جمهوری اسلامی ایران آموزه‌های دینی و اصول اسلام است، امروز آموزش و پرورش با داشتن حدود 12 میلیون و 500 هزار دانش‌آموز و بیش از یک میلیون کارمند بیشترین گستره دامنه اجتماعی را در کشور دارد.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش با بیان این‌که هرگاه خداوند بخواهد کسی را مورد تفقد خود قرار دهد به او علم تفقه در دین را  اعطا می‌کند، افزود: داشتن هر علمی فضیلت نیست بلکه علمی که در مسیر الی‌الله باشد مایه خیر و برکت است.

وی عنوان کرد: علم منهای ربوبیت و ایمان، می‌شود هر آنچه که امروز در دنیای غرب شاهدیم  زیرا علم در دنیای غرب دست‌آویز و ابزاری برای رسیدن به قدرت بیشتر و تسلط فراتر بر طبیعت شده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش، سند تحول بنیادین را قانون اساسی آموزش و پروش دانست و تصریح کرد: در سال 1385 دفتر همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تأسیس شد لیکن با تأکیدات رهبر معظم انقلاب در سفر خود به شهر مقدس قم در سال 89 با قوت بیشتری پیگیری شد.

وی به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان در دیدار با نخبگان و اعضای جامعه مدرسین، آموزش و پرورش را یکی از اهداف حوزه علمیه برشمرد و رسالت حوزویان را نسبت به آموزش و پرورش یادآور شد.

حجت الاسلام ملکی خاطرنشان کرد: حضرت آقا در سخنان خود گفتند که من از آموزش و پرورش گله ندارم بلکه حوزه های علمیه آمادگی ورود ندارند.

وی یادآور شد: البته در این 160 سال حوزه های علمیه نیز زمینه حضور در آموزش و پرورش را نداشتند که بحمدالله با تشکیل این ستاد بستر و زمینه این همکاری فراهم شد.

وی از انعقاد تفاهم نامه کاری میان حوزه علمیه و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: بیش از 41 مورد از راهکارهای سند تحول آموزش و پرورش با همکاری حوزه علمیه محقق خواهد شد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان این مطلب که ما به دنبال عملیاتی کردن کارهای زمین مانده ایم، گفت: برای تغییر رویکرد آموزش محور به تربیت محور که مد نظر دستورات اسلامی است، 22 عنوان برنامه تدوین شده که به دنبال عملیاتی کردن آنها هستیم./1305/پ202/ب

ارسال نظرات