۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۲۶۹۲۸۸
آیت‌الله مظاهری:

دور شدن از علما انسان را دچار شبهات می‌کند

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مظاهری گفت: صهیونیست‌ها از طریق ماهواره بسیار کار کردند، ماها باید در برابر ماهواره بایستیم، کتاب مطالعه کنیم، باید راجع به تشیع شعار داشته باشیم، شعار تشیع این است که مسجد در وقت نماز پر باشد، نه تنها ماه مبارک رمضان بلکه همیشه مسجد‌ها پر باشد.
حضرت آيت الله حسين مظاهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حضرت آیت‌الله حسین مظاهری، رییس حوزه علمیه اصفهان، امروز سه‌شنبه پس از نماز ظهر و عصر در مسجد حکیم اصفهان با اشاره به ضرورت علم‌آموزی در اسلام، گفت: به ما گفته‌اند یا عالم یا متعلم باشیم و گرنه در غیر این صورت تشیع ما را می‌برند و کار به جایی می‌رسد که غدیر خم را انکار می‌کنند و ما هم قبول می‌کنیم.

 

وی افزود: تشیع مانند یک درخت ریشه‌دار که شاخه‌ها به آسمان دارد و میوه‌هایش شیرین است، سبب استفاده دیگران می‌شود، تشیع از نظر استدلال بسیار بالا است، علامه امینی یک عمر زحمت کشیده و دوازده جلد کتاب در دفاع از تشیع نوشته است و پیش از او نیز کتاب‌های ریشه‌دار بسیاری در تشیع نوشته شده است و این کتاب‌ها را باید مطالعه کرد.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه با بیان این که باید این مطالب را یاد بگیریم و یا باید متعلم یا عالم باشیم، خاطرنشان کرد: اگر توجه نداشته باشیم ممکن است به جایی برسیم که بچه‌های ما دیگر شیعه نباشند، اگر خانه‌های ما محل ماهواره باشد و رسانه‌های داخلی نیز مطالبی در این زمنیه نداشته باشند، معلوم است که شبهه‌ها در خانه‌ها رخنه می‌کند.

 

وی ابراز کرد: در روایات آمده است که زمانی می‌آید که منبرها و مطالعه‌های دینی خلوت است، کتابخانه‌های بسیار خوبی در اصفهان داریم اما متأسفانه خلوت است، فرمودند وقتی می‌آید که امت من از علم و عالم و مطالعه و کتاب و پای منبر نشستن همچون گوسفند از گرگ فرار می‌کند و اگر چنین شد، برکت از عمرهایشان می‌رود.

 

حضرت آیت‌الله مظاهری به یکی دیگر از آثار سوء دور افتادن از علما و علم‌آموزی اشاره و ابراز کرد: یکی دیگر از آثار این است که خداوند بر آنان کسی را مسلط می‌کند که نه رحم و نه علم و نه حلمی دارد، همین چک‌ها و سفته‌هایی است که مردم را مبتلا کرده یکی دیگر از آثار دور شدن از عالم، بی‌ایمان رفتن از دنیا است.

 

رییس حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: کسی که سر و کار با منبرها و روحانیت نداشته باشد، ولایت و دین را به راحتی از دست می‌دهد، در روایت از پیامبر(ص) است که یک زمانی می‌آید که ربا می‌خورند و حلالش می‌کنند، تشیع برای ما آمده و عالی است، خداوند پدر و مادر ما و گذشتگان را نیز رحمت کند.

 

وی با اشاره به اثرات سوء و مخرب ماهواره اظهار کرد: صهیونیست‌ها از طریق ماهواره بسیار کار کردند، ماها باید در برابر ماهواره بایستیم، کتاب مطالعه کنیم، باید راجع به تشیع شعار داشته باشیم، شعار تشیع این است که مسجد در وقت نماز پر باشد، نه تنها ماه مبارک رمضان بلکه همیشه مسجد‌ها پر باشد.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: همین عالم بودن و سر و کار داشتن با مجالس دینی، بعضی اوقات یک جرقه‌ای در درون انسان می‌زند و کسی که اصلا از معنویت خبری ندارد، ناگهان عروج می‌کند، داستان بشر حافی این چنین است، گاه ممکن است یک جمله در یک کتاب جوان را تغییر دهد، بشر حافی نیز با یک جمله امام موسی کاظم(ع) تغییر کرد.

 

وی با اشاره به ضرورت معرفت‌النفس و این که اکنون این بحث بسیار لازم است، اظهار کرد: دنیا و آمال و آرزو ما را گرفته است و ما را به خود مشغول کرده است، ما باید به دین فرزندان خود اهمیت بدهیم، به نماز و روزه‌داری بچه‌ها بسیار اهمیت دهیم، بدانیم علم‌آموزی خود و فرزندان مسؤولیت دارد، انسان برای تعلیم و تعلم خلق شده است و اگر نباشد خطرناک است./914/پ201/ج

ارسال نظرات