تحصیل در حوزه نزدیک ترین راه رسیدن به کمال و بندگی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام مهدی خوبانی، مدیر مدرسه علمیه محمدیه قائمشهر عصر امروز در جمع طلاب این مدرسه با بیان این که طلاب باید علما و بزرگان را الگوی خود قرار دهند، گفت: اگر این بزرگواران در زندگی خود موفق شدند به سبب آن است که در فعالیت های خود از انگیزه برخوردار بودند.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران، نخستین قدم برای هر طلبه در ورود به حوزه را نیت الهی آنها دانست و خاطرنشان کرد: طلاب باید نیت خود را خالص کنند و با همین نگاه وارد حوزه شوند.
وی با بیان این که بهترین، سالم ترین و نزدیک ترین راه برای رسیدن به کمال و مقام بندگی کامل خداوند راه طلبگی است، افزود: باید با نیتی الهی به تحصیل علم و عمل صالح بپردازیم تا سعادتمند شویم.
حجت الاسلام خوبانی با اشاره به این که علما و بزرگان حوزه همواره بر توجه به مباحث اخلاقی تاکید داشته و دارند، خاطرنشان کرد: سیره علمی و اخلاقی مراجع تقلید و فقهای دینی ما بهترین الگو برای طلاب جوان است.
مدیر مدرسه علمیه قائمشهر با بیان این که امروز طلاب باید تلاش کنند تا شاگردی مکتب امام صادق(ع) را به خوبی انجام دهند، تصریح کرد: ارتقای طلاب در مباحث علمی و اخلاقی یکی از مهم ترین راههای شاگردی آن حضرت است.
وی با مهم ارزیابی کردن شأن و منزلت جایگاه روحانیت در جامعه اسلامی بر رعایت اصول رفتاری و اخلاقی طلاب در جامعه تأکید کرد و گفت: طلاب باید در حفظ و حراست از امانتی که در اختیار دارند نهایت تلاش را انجام دهند.
مدیر مدرسه علمیه محمدیه قائمشهر با تأکید براین که طلاب باید معنویت را در زندگی و فعالیت های روزانه خود وارد کنند، ادامه داد: سربازی حضرت ولی عصر(عج) افتخاری است که نصیب هر انسانی نمی شود، پس باید با رعایت آداب و شرایط این سربازی، فرمانده خود را راضی و خشنود نگاه داریم.
وی تمدن سازی و نشر اسلام ناب را رسالت اصلی طلاب و حوزه های علمیه دانست و خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیان باید خود را به حد مطلوب برسانند تا اسلام ناب را به خوبی در جهان نشر دهند.
حجت الاسلام خوبانی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ترویج طلاب به مباحث قرآنی در حوزه تأکید کرد و گفت: سعادت و تعالی بشریت در انس و الفت با کلام الهی است.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که قرآن باید در همه اعماق جان طلاب نفوذ کند، ادامه داد: متأسفانه امروز مباحث قرآنی آن طور که شایسته است در حوزه علمیه مورد توجه قرار نمی گیرد که باید از مهجوریت خارج شود.
وی با بیان این که عمل به مفاهیم الهی موجب سعادت و تعالی انسان خواهد شد، گفت: نباید بگذاریم از این گنج معنوی دشمنان اسلام استفاده کنند بلکه طلاب حوزه به عنوان پرچشم داران تبلیغ دین باید با فهم عمیق از مفاهیم قرآنی در ترویج آن در جامعه بکوشند./950/202/ب1