۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۳۱۷۷۵۵

نامه رهبری ماهیت رهبران اروپایی را افشا می‌کند

خبرگزاری رسا ـ چندی پیش نامه دوم رهبر انقلاب به جوانان اروپایی منتشر شد، نامه‌ای که به قضیه تروریستی اخیر در فرانسه و کشورهای دیگری مانند عراق و فلسطین، نقش داعش را اشاره داشت و با محتوایی مبنی بر تأکید بر اسلام واقعی، معرفی دین اسلام به عنوان دین دوستی، ضرورت دوری از خشونت و شناخت منشأ خشونت همراه بود.
نامه رهبر

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، چندی پیش نامه دوم رهبر انقلاب به جوانان اروپایی منتشر شد، نامه‌ای که به قضیه تروریستی اخیر در فرانسه و کشورهای دیگری مانند عراق و فلسطین، نقش داعش را اشاره داشت و با محتوایی مبنی بر تأکید بر اسلام واقعی، معرفی دین اسلام به عنوان دین دوستی، ضرورت دوری از خشونت و شناخت منشأ خشونت همراه بود.

  

رضا رسولی، استاد دانشگاه و کارشناس ارتباطات در گفت‌وگو با «جوان» در خصوص نامه دوم رهبری به جوانان اروپایی می‌گوید: نکته قابل توجه در این قضیه مخاطب‌شناسی است که به جای بدنه فرسوده و سیاست‌زده حکومت‌های غربی، رهبری نسل جوان و آینده‌دار آنها را مورد خطاب قرار داده‌اند. در واقع رهبری با انتشار این نامه به طور عملی، توجه خودشان را به نسل جوان نشان داده‌اند که خود این موضوع می‌تواند سرمشق خوبی برای مسئولان داخل کشور هم باشد.

 

نامه رهبری باید با استراتژی فراگیر رسانه‌ای در حوزه بین الملل همراه باشد

رسولی می‌افزاید: نکته دیگر که محل توجه و تأمل است این است که این نامه را با عنوان دومین نامه رهبری منتشر کرده‌اند. در تحلیل وضعیت دکترینال رسانه‌ای یک حرکت تاکتیکی محسوب می‌شود در حالی که ما باید در حوزه رسانه بین‌الملل دارای یک استراتژی فراگیر باشیم که انتشار چنین نامه‌ای فراز و شاخص این استراتژی تلقی شود و در چارچوب این استراتژی، عقبه تکمیل و تبیین رسانه‌ای نامه را هم داشته باشیم.

 

نامه رهبری سیاست‌های نظام را به گوش جوانان اروپایی می‌رساند

علی اصغر‌نیا، استاد ارتباطات در گفت‌وگو با «جوان» درخصوص نامه دوم مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی می‌گوید: انتشار نامه مقام معظم رهبری به جوانان فی‌نفسه اقدام بسیار مناسبی است، در جامعه امروز به دلیل سیطره ابزارهای مدرن ارتباطی مانند شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های موبایلی و شبکه‌های اینترنتی، انتشار چنین نامه‌هایی می‌تواند موجی از روشنگری را در میان جوانان ایجاد کند، به خصوص زمانی که مخاطب چنین نامه‌هایی مخاطبان خارج از ایران باشند.

 

وی ادامه می‌دهد: ترجمه این نامه به زبان‌های مختلف باعث می‌شود که جوانان کشورهای مختلف با نظریه‌های مقام معظم رهبری آشنایی پیدا کنند و جامعه بیرون از ایران را هم با سیاست‌های نظام آشنا کند. اصغرنیا تأکید می‌کند: چنین نامه‌هایی اتفاق مطلوبی است که ایجاد شده است و برای بررسی تأثیرات این اقدامات می‌توان تحقیقاتی انجام داد، مبنی بر اینکه انتشار این نامه‌ها چه تأثیری در عملکرد جوانان و دانشجویان اروپایی دارد.

 

نامه رهبری ماهیت رهبران اروپایی را افشا می‌کند

محسن شرف‌الدین، منتقد رسانه در گفت‌وگو با «جوان» در این خصوص اظهار می‌کند: داعش عروسک خیمه‌شب بازی امریکاست و این مسئله را خود اروپایی‌ها هم می‌دانند، اما چون سران اروپا با سیاست‌بازی‌هایشان بیشتر به منافع شخصی و حزبی‌شان تعلق دارند، از بیان حقایق به مردمشان خودداری می‌کنند. وی ادامه می‌دهد: شما نگاه کنید الان سارکوزی به عنوان یک رئیس‌جمهوری مردم فرانسه کجاست و اینها نشان می‌دهد که سران اروپایی وابستگی‌های قوی‌تری براساس منافع شخصی‌شان به امریکایی‌ها دارند و در واقع امریکایی‌ها نه فقط رهبران جهان سوم را از آن خود کرده‌اند، بلکه رهبران اروپایی هم در پی منویات امریکا هستند.

  

وی می‌افزاید: رهبران اروپایی به این قاعده معتقد هستند که اگر با امریکا باشند، حفظ می‌شوند و در نگاه سکولاری خودشان هم این تعبیر درست است به همین دلیل نمی‌توان به رهبران اروپایی اعتماد داشت و آنها را کسانی دانست که نسبت به مردمشان متعهد هستند بلکه این افراد حسابشان از خود مردم اروپا جداست و به باور من نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا از این خاستگاه و نگاه منتج شده است که باید حساب مردم اروپا و مخصوصا جوانانشان را از حساب رهبرانشان جدا کرد و ما وظیفه داریم که مردم اروپا را بیدار کنیم تا آنها بدانند که امریکا با رهبرانشان دستشان در یک کاسه است.

 

شرف‌الدین ادامه می‌دهد: حمایت مسئولان اروپایی از داعش ریشه در نوع نگاهی دارد که امریکایی‌ها به اسلام دارند، گسترش نگاه اسلام امریکایی در اروپا باعث چنین حوادثی می‌شود و باید مردم اروپا آگاه شوند که اسلام ناب محمدی با اسلامی که امریکا و اروپا با نام اسلام معرفی می‌کنند متفاوت است. اینطور که از اظهارات این کارشناسان رسانه برمی‌آید، نامه رهبری به جوانان اروپایی نشان از تمایزی دارد که ایشان میان جوانان اروپایی و دولتمردانشان قائل هستند و در نهایت انتشار چنین نامه‌هایی به رواج سیاست‌های نظام در میان جوانان اروپایی منتهی می‌شود./998/102/ب3

 منبع : روزنامه جوان

ارسال نظرات