نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی و حوزه انقلابی راهحل مشکلات کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری امروز در نشست خبری مؤسسه روایت سیره شهدا پس از تشریح فعالیت های این مؤسسه در سال گذشته، با تأکید بر اهمیت موضوع فرهنگ جهاد و شهادت گفت: امروز سه نیاز عمده برای کشور وجود دارد.
رییس مؤسسه روایت سیره شهدا اظهار داشت: حفظ و صیانت از نظام جمهوری اسلامی ایران، حفظ و تربیت نسل جوان و بستر سازی ظهور، سه نیاز عمده کشور هستند.
وی ادامه داد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت تبلیغ شود، هم بهترین فرهنگ برای صیانت از نظام است و هم دشمن از روحیه شهادت طلبی هراس دارد؛ در واقع روحیه شهادت طلبی نظام را بیمه می کند.
سخنران و مبلغ برجسته حوزه علمیه گفت: جوانی که روحیه شهادت طلبی داشته باشد با برنامه ریزی و با اهداف بالا وارد دانشگاه می شود و تا سطوح عالی ادامه تحصیل می دهد؛ روحیه شهادت طلبی فوق دکترای عالم است و جوانان با این روحیه بیمه می شوند.
وی با بیان این که نهادینه شدن شهادت در جامعه، بهترین عنصر برای انتظار و زمینه سازی ظهور است، ابراز کرد: فرهنگ جهاد و شهادت یک تیر است که همزمان سه نشان را هدف می گیرد و آن سه نشان، صیانت نظام، تربیت نسل جوان و بسترسازی ظهور است.
این کارشناس مذهبی با اشاره به آیات قرآن کریم خاطرنشان کرد: آیات مربوط به احکام حدود 500 مورد است در حالی که آیات مربوط به جهاد در قرآن کریم 600 مورد بوده و این بیانگر اهمیت بالای فرهنگ جهاد است.
وی به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مجمع نمایندگان طلاب اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان به حوزه انقلابی اشاره داشتند که من لازم می دانم برای آن مبنایی بیان شود تا حوزه انقلابی در آن تعریف شده باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری تصریح کرد: واژه «بعثت» در قرآن کریم به عنوان انقلاب در مقابل جهل، ظلم، فساد و استکبار عنوان شده است اما حرکتی در جامعه تلاش می کند که بعثت را در بخش اخلاق خلاصه کند.
وی اظهار داشت: ماهیت حوزه علمیه برای مبارزه با جهل، ظلم، فساد و استکبار است و اگر حوزه این ماهیت را حفظ کند انقلابی است؛ اما اگر فقط به جهل های انفرادی و احکام و فسادهای احکام بپردازد، این حوزه انقلابی نخواهد بود.
رییس مؤسسه روایت سیره شهدا با بیان این که رسالت حوزه علمیه این است که جایگاه خودش را در مقابل طاغوت و استکبار مشخص کند، تصریح کرد: متأسفانه امروز زمزمه جدایی دین از سیاست، بی تفاوتی و خمودگی زده می شود.
وی ادامه داد: در واقع امروزه برخی رسانه ها و گروه ها، هر کس که در سیاست دخالت نکند را به عنوان افراد مقدس معرفی می کنند؛ رهبر معظم انقلاب با بیان حوزه انقلابی، جلوی این اقدامات را گرفتند.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب چندین سال است که بر اقتصاد مقاومتی تأکید دارند؛ یک تحلیلگر غربی اذعان کرده بود که ما ذهن جوانان ایرانی را در طول چند ماه با ماهواره آلوده می کنیم، اما آن ها با یک ماه محرم و پیاده روی اربعین پاک می شوند.
وی ادامه داد: تحلیلگر غربی در ادامه می گوید که ما روشی بهتر از فشار اقتصادی را برای تضعیف ایران پیدا نکردیم؛ به همین دلیل است که غرب از راه اقتصادی وارد عمل شده است.
این کارشناس مذهبی افزود: نخستین مؤلفه اقتصاد مقاومتی، فرهنگ کار برای زن و مرد، پیر و جوان، سالم و معلول و غنی و فقیر است؛ چرا که فرهنگ کار برای دنیا و آخرت است؛ اگر کار بخواهد برای آخرت باشد، باید به نیت خدایی انجام شود، حرام و حلال در آن رعایت شود، خدمت و اشتغال زایی شود، تولید کار و تولید ثروت بکند تا به درد دیگران هم بخورد.
سخنران و مبلغ برجسته حوزه علمیه به بیان دیگر مؤلفه های اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: فرهنگ قناعت، فرهنگ پرهیز از اسراف و تجمل گرایی و فرهنگ مقاومت از دیگر مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است.
وی اظهار داشت: فرهنگ مقاومت تغییر دهنده تمامی فرمول های دنیا است؛ در واقع می توان گفت که فرهنگ مقاومت تمامی نقشه های استعماری را نقش بر آب می کند و فرهنگی است که به معامله با خدا، آخرت و نترسیدن تأکید دارد.
رییس مؤسسه روایت سیره شهدا در پایان تأکید کرد: اگر اقتصاد مقاومتی در کل جامعه نهادینه شود و انقلابی بودن در حوزه اتفاق بیفتد، به طور یقین بسیاری از مشکلات در جامعه و کشور حل خواهد شد./840/پ202/ی