۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۵
کد خبر: ۴۴۳۲۷۱
در جمع اصحاب رسانه مطرح شد؛

واکنش امیرآبادی به قراردادهای نفتی/ نباید اجازه داد کرسنتی دیگر به وجود آید

عضو هیأت رییسه مجلس با اشاره به اشکالات قراردادهای نفتی تأکید کرد که آماده کردن قراردادهای برای شرکت های خیانتکار و رشوه خواری همانند توتال صحیح نیست؛ یک نماینده نباید اجازه دهد که کرسنت دیگر به وجود آید.
امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، احمد امیرآبادی عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی عصر امروز در نشستی با اصحاب رسانه قم با اشاره به مشکلات خبرنگاران گفت: نمایندگان نمی توانند طرحی را ارئه کنند که بار مالی برای دولت داشته باشد از این رو برای حل مشکلات خبرنگاران دولت و مجلس باید اراده جدی داشته باشند.

وی افزود: خواسته مجلس این است که لایحه جامعی برای حمایت از قشر زحمتکش خبرنگار که رابط بین مردم و مسؤولان هستند ارائه شود، خبرنگاران قم انصافا در کار خود حق و عدالت را رعایت کردند و در رسانه های قم افراط و تفریط نداشتیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که خبرنگاران باید مشکلات مردم را مطرح کرده و زحمات مسؤولان را به گوش جامعه برسانند، اظهار داشت: یک خبرنگار باید از یک مسؤول کار بخواهد و او را به چالش بکشد از این رو مسؤولان باید پاسخگو باشند نه طلبکار.

وی ادامه داد: اصحاب رسانه باید برخی از رفتارها را تحمل کنند که بخشی از آن ها از روی ناآگاهی و بخشی از روی غرور است اما نهادها و سازمان ها باید به گونه ای برخورد کنند که شأن خبرنگاران رعایت شود، در زمینه انتشار اخبار برخی کارهای فوق العاده صورت گرفته است.

امیرآبادی با بیان این که انتشار مفاسد اقتصادی از سوی خبرگزاری ها و رسانه ها یکی از کارهای خوب بود، ابراز داشت: البته در کل باید به آبروی افراد توجه شودف شاید برخی بگویند این اتفاق به اصل نظام لطمه می زند اما انتشار اینگونه اخبار اعتماد مردم به بخشی از حاکمیت را تقویت می کند و جامعه می داند که افرادی هستند تا با فساد مبارزه کنند؛ اگر چنین مسائلی بماند و یک دفعه سرباز بزند چه اتفاقی می افتد.

وی با اشاره به اقدامات خبرنگاران در معرفی کمبودهای استان عنوان کرد: گاهی مسؤولان غافل می شوند که اطلاع رسانی خبرنگاران آنان را بیدار می کند،یکی از کارهای بزرگ خبرنگاران اطلاع رسانی به موقع به مسؤولان است.

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که وضعیت کشور در مسائل اقتصادی و معیشتی مناسب نیست و دولت یازدهم در پایان راه قرار دارد، خاطرنشان کرد:  همه دولت ها کارهایی را شروع می کنند و انجام می دهند که برخی از آن ها نتیجه داشته و برخی دیگر نتیجه ندارد.

وی اضافه کرد:یکی از نقاط ضعف دولت یازدهم این است که همه تخم مرغ ها را در سبد برجام قرار داد و از ظرفیت های دیگر غافل شد یا به درستی از آن ها استفاده نکرد، ما به عنوان نمیانده وظیفه داریم از همه دولت ها حمایت کنیم چون قوه مجریه در خط مقدم کار است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که حمایت از دولت به این معنا نیست که وظیفه نظارتی خود را انجام ندهیم به مسأله قراردادهای نفتی اشاره کرد و گفت: بنده امروز در مجلس نسبت به این مسأله تذکر دادم، مخازن نفت و گاز یا برای خودمان است یا مشترک محسوب می شود، همه نگرانی ها در زمینه مخازن مشترک است.

وی افزود: یکی از مشکلات قراردادهای نفتی این است که برای مخازن مشترک تمهیدی اندیشیده نشده است، آماده کردن قراردادهای برای شرکت های خیانتکار و رشوه خواری همانند توتال صحیح نیست؛ یک نماینده نباید اجازه دهد که کرسنت دیگر به وجود آید و این به معنای عدم حمایت از دولت نیست.

امیرآبادی با بیان این که آقای زنگنه در جلسات قول داد که اشکلات را اصلاح کند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند در این زمینه متخصصان باید نظر دهند و نهادهای نظارتی نیز باید نظارت کنند، ایشان همچنین تأکید کردند که اشکلات باید برطرف شود؛ نمایندگان در مسیر حل مشکلات باید از دولت حمایت کنند البته در موارد مورد نیاز نیز باید نظارت ها صورت گیرد.

وی با اشاره به اوضاع منطقه و مقاومت ادامه داد: خوشبختانه مقاومت وضعیت خوبی دارد، رژیم آل سعود در باتلاق یمن گیر کرده است و اگر برایش آبروریزی نداشته باشد می خواهد خارج شود، همچنین عراق و سوریه در وضعیت خوبی به سر می برند اگر حلب سوریه به نتیجه خوبی برسد اوضاع عالی خواهد بود.

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنگ اندازی های استکابر برای ریشه کن شدن تروریست ها ابراز داشت: به زودی در عراق ریشه داعش کنده می شود اما استکبار جهانی تلاش می کند که جبهه مقاومت به موفقیت دست پیدا نکند اما ابا وجود این تلاش ها به زودی مقاومت پیروزی نهایی را در منطقه به دست می آورد.

وی به وجود رانت خواری در کشور اشاره و عنوان کرد: رانت خواری و خویشاوندسالاری در کشور اتفاق افتاده است، معمولا این وارد کنندگان نزدیکان مسؤولان هستند که در هر دولتی هم وجود دارند، در پرونده ای هزار میلیارد تومان کالای قاچاق وارد کشور شده است، کالای قاچاق سبب مصرف گرایی شهروند ایرانی و بیکاری کارگران می شود.

 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی درباره این که با وجود مشکلات رکود دولت فعلی برای دور آینده رأی می آورد، خاطرنشان کرد: این که الان پیش بینی کنیم چه کسی رأی می آورد کار سختی است، اول الان در فضای انتخابات قرار نگرفتیم، دوما رقبای رییس جمهور محترم فعلی معلوم نیست و سوما گروه هایی که می خواهند از افراد و رییس جمهور فعلی حمایت کنند مشخص نیستند.

وی مشکل اساسی دولت فعلی را رکود دانست و اضافه کرد: دولت در زمینه متوقف کردن رشد تورم موفق بود اما همین توقف رشد تورم و این که ادعا می شود زیر 10 درصد رسیده است مردم در زندگی خود لمس نمی کنند، پایین آمدن و بالانرفتن قیمت ها باید در زندگی مردم لمس شود که متأسفانه نمی بینند چون قدرت خریدشان پایین است؛ قدرت خرید مردم پایین است و جنس هم گران نمی شود، در ایام رکود حتما باید سود سپرده های بانکی و سود تسهیلات پایین آورده شود.

امیرآبادی با بیان این که هنوز در زمینه سودها کاری نکردیم، گفت: برای نخسین بار دولت اقدام کرد و 20 درصد را به 18 درصد رساند اما بانک ها کلک می زنند و از پول 20 درصد نگه می دارند و تسهیلاتی که می دهند در حقیقت همان 25 درصد می شود و بالای 18 درصد محسوب می شود؛ نقدینگی باید در جامعه مدیریت و به سمت تولید برده شود تا مشکل رکود را حل کنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر این که آیا با توجه به انتقادات رهبر معظم انقلاب در زمینه وجود ولنگاری فرهنگی مجلس برنامه ای برای تذکر یا سؤال از وزیر ارشاد ندارد، افزود: نمایندگان در دوره جدید نیز تذکراتی به آقای جنتی داشتند و در دوره قبل نیز بسیار زیاد بوده است.

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان این که متأسفانه در کشور در زمینه مسائل فرهنگی دستگاه مشخصی پاسخگو نیست، اظهار داشت: متولیان فرهنگی و اجتماعی مشخص نیستند و تعداد دستگاه ها بسیار زیاد است، کسی نمی داند مسأله فرهنگی را باید از نیروی انتظامی، ارشاد یا جاهای دیگر تحویل گرفت.

وی ادامه داد: چند روز پیش جلسه ای با رؤسای کمیسیون های مجلس داشتیم که قرار شد کمیسیون ها برنامه های خود را به هیأت رییسه اعلام کنند، یکی از مطالبی که از کمیسیون فرهنگی خواسته شد این است که وضعیت فرهنگ و دستگاه های متولی را به صورت کامل و شفاف مشخص کنند تا مجلس از آن ها بازخواست کرده و مطالب را بخواهد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که در زمینه تک شهرستان بودن قم زجر می کشیم، ابراز داشت: کارمندان قم در این زمینه ضرر می کنند چون یکی از شاخصه هایی که مطرح می شود بحث وسعت استان ها و تعداد شهرستان است، بنا بود که قم استان شده تا به آن رسیدگی شود؛ در دوره قبل صحبت شد که دلیجان و محلات به استان قم اضافه شوند که کارهایش انجام شد و حتی در مرحله رییس  دولت قبل می خواست این مسأله را در قم اعلام کند.

وی عنوان کرد: اراک اعلام مخالفت کرد از این رو گفتند با جلساتی تشکیل و تمهیداتی در نظر گرفته شود تا بعد این مسأله را علام کنیم که عمر دولت به سر رسید و دولت جدید آمد، یکی از مصوبه های دولت جدید که خلاف قانون محسوب می شد این بود که تقسیمات کشوری را متوقف کرد که اخیرا با پیگیری های که نمایندگان داشتند آقای لاریجانی این مصوبه را خلاف قانون دانست و آن را باطل اعلام کرد؛ این مسأله را پیگیری می کنیم البته این کار از اختیارات دولت است از این رو دولت نیز باید اراده این کار را داشته باشد.

امیرآبادی خاطرنشان کرد: ما برای این که مباحث مختلف کارمندان را حل کنیم جلساتی با آقای نوبخت داشتیم و دو درخواست را پیگیری می کنیم، یکی این که بررسی مجددی درباره استان قم صورت گیرد به عنوان مثال اداره ارشاد قم از نظر درجه بندی به اندازه ساوه است در حالی که جمعیت استان، جایگاه قم و بسیاری دیگر از موارد قابل مقایسه نیست.

وی اضافه کرد: درجه ساختاری اداره ارشاد قم با ساوه برابر است و یکی از کارهای بالا بردن درجه های به شمار می رود، یک مسأله شهرداری قم بود که درجه آن را به اندازه تهران رساندیم و تمام شد و دیگری نیز نیروی انتظامی قم بود که به زودی اعلام می شود و به درجه سرلشگری می رسد که همین درجه بندی بقیه ساختار را بالا می برد و بودجه افزایش پیدا می کند.

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نوع عضویت کارکنان استان قم گفت: در بودجه بخشی به عنوان سایر هزینه ها وجود دارد  که باید برای اضافه کار و رفاهیات کارکنان دولت خرج شود اما چون قراردادی های قم نسبت به رسمی ها بسیار زیاد است این بودجه صرف حقوق می شود، تبدیل عضویت کارکنان قراردادی ادارات قم به رسمی در دستور کار است.

وی با اشاره به عملکردمدیران نهادهای استان قم افزود: معنا ندارد که مدیران ادارات در قم نباشند، الان من خبر شنیدم که رییس دانشگاه علوم پزشکی قم 20 روز به آمریکا رفته است که اعتراض کردم، یک هفته یک مدیر کل از اداره خارج شود آن اداره از هم می پاشد چون دستگاه های اجرایی قائم به شخص هستند، البته از عملکرد آقای ایرانی خواه به عنوان یک نماینده راضی هستم اما نباید به گونه ای باشد که مدتی در استان حضور نداشته باشد.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به مطرح شدن این که نباید به قم بودجه داد تا مهاجرت کم شود، اظهار داشت: فردا وزیر راه قم می آید شما بینید بازدیدهای ایشان را در کجاها گذاشتند، چرا چنین تفکری در قم وجود دارد، چرا هواره وزیر راه باید از یک منطقه خاص بازدید کند.

وی ادامه داد: یک میلیون مهاجر به هر دلیلی به قم مهاجرت کردند، برخی در قم تفکرشان این است که ما نباید به مناطقی که مهاجران هستند رسیدگی کنیم چون مهاجر بیشتر می شود، مناطق محروم را باید بسازیم تا توازن منطقی در قم ایجاد شود، این که نباید رسیدگی کنیم تا مهاجری نیاید فکری غلط است؛ تقسیم کردن مردم شهر به قمی و غیر قمی غلط است این چه حرفی است که برخی می زنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ما با چنین تفکری در قم مقابله می کنیم، ابراز داشت: برای ما مناطق و محله های گوناگون فرقی ندارد، یکی از بحث های که در قم مطرح می شود این است که حوزه های علمیه عوارض نمی دهند که از قدیم بوده است.

وی عنوان کرد: ما در دوره قبل و این دوره عوارض حوزه های علمیه را از دولت گرفته و به شهرداری دادیم، حال چرا دولت داده برای این که بسیاری از تربیت یافتگان حوزه علمیه به دولت خدمات ارائه می کنند؛ نمایندگان ولی فقیه، عقیدتی سیاسی ها، ائمه جمعه و قضات را دولت باید تربیت کند اما حوزه علمیه برای دولت تربیت کرده و آن ها خدمات ارائه می کنند، اخیرا 450 میلیارد تومانکارسازی شده و تصور می کردم که چهارسال طول بکشد اما آقای نوبخت معاون رییس جمهور اخیرا در جلسه ای که داشتیم پذیرفتند و دستور دادند که سریع انجام شود؛ در هیمن بودجه جدید 450 میلیارد تومان برای دیون دولت به شهرداری در نظر گرفته شده است، با این اتفاق نه تنها حوزه بلکه تقریبا تمام ادارات قم بدهی خود را به شهرداری قم پرداخت کرده اند.

امیرآبادی با اشاره به وضعیت تیم صبای قم خاطرنشان کرد: اگر صبا پول از بودجه های عمرانی و ورزش همگانی را خرج نکند خیلی خوب است، فصل قبل هیچ چیز از استان خرج نشد اما با وضعیت کنونی حتما کم می آورند و به سوی بودجه های عمرانی استان می آیند، بنده محکم می ایستم و اجازه نخواهم داد یک ریال از بودجه های عمرانی برای آن برداشت بود.

وی اضافه کرد: تیم داری قاعده دارد بودجه عمرانی شهر، روستا و ردیف خاص نباید به تیم داده شود، ما مدیون اتباع هستیم؛ سال 92 بیش از سه میلیارد تومان افاغنه به شهرداری قم عوارض دادند اما یک و نیم میلیارد خرج صبا شد در حالی که افغانی ها مدرسه و جای درست و حسابی در قم ندارند این پول ها باید خرج خود اتباع هم شود؛ آقایان سیاسی باید تیم را رها کنند و به اهل فن بسپارند./1323/پ200/ج

ارسال نظرات