۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۴۵۱۸۳۶
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه مطرح کرد؛

ضرورت توسعه روستايي و نقش آن در توسعه ملي/ روستاها از پتانسیل عظیمی برخوردار هستند

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه روستاها از پتانسیل عظیمی برخودار هستند، گفت: پایه و اساس هر تحولی در گرو پیشرفت، توسعه فرهنگ و هنر در روستاها است.
رحیمی زنگنه

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در کرمانشاه، ابراهیم رحیمی‌ زنگنهع مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر استان‌های غرب کشور در شهرستان صحنه برگزار شد، اظهار داشت: ایران در مسیر آموزشهای فرهنگ محور قرار دارد و تحولات فرهنگی و عملی در این عرصه تلاشی همگانی از سوی مسؤولان و مردم را نیازمند است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه بیان داشت: پایه و اساس هر تحول در جوامع مختلف به روستاها باز می گردد و بسیاری از ما که در اینجا حضور داریم متولد روستا هستیم و به این امر افتخار می کنیم.

رحیمی زنگنه تصریح کرد: با توجه به اینکه سیاست های ما باید به سمتی باشد که روستاها آباد شوند و جایی که تولید، کار، فرهنگ و اشتغال باید آنجا باشد، اما متأسفانه این مکان ها به حاشیه شهرهای بزرگ انتقال پیدا کرده است.

این مسؤول اظهار داشت: روستاها و عشایر کشور از پتانسیل‌های عظیم و متنوعی بهره ‌مند هستند که باید از این توانمندی‌ها در راستای توسعه و پیشرفت جامعه با توجه به اهداف والای اقتصاد مقاومتی بهره‌ گیری کرد.

وی با اشاره به آمار ساکنان شهر و روستاهای کرمانشاه، افزود: بیش از یک‌ میلیون جمعیت در شهر کرمانشاه سکونت دارند که از این تعداد حدود 300 هزار نفر در حاشیه شهر زندگی می‌کنند و بسیاری از آسیب های اجتماعی، معضلات فرهنگی نیز در این مناطق صورت می گیرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری همایش های آموزشی از این دست و همچنین جهت گیری ستاد عالی کانون های مساجد آغازی برای رفع این مشکلات باشد./967/203ب2

ارسال نظرات