۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۸
کد خبر: ۴۶۹۴۵۴
نماینده خبرگان رهبری:

ماهیت ضداسلامی داعش بر افکار عمومی جهان آشکار شده است

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با تأکید بر این‌که ماهیت ضداسلامی داعش بر افکار عمومی جهان آشکار شده است، گفت: آزادی حلب نمادی از وحدت شیعه و سنی بوده است.
محمدتقی پورمحمدی، امام جمعه مراغه

حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با تأکید بر این‌که آزادی شهر حلب سوریه از دست تروریست‌های تکفیری نمادی از وحدت شیعه و سنی بوده است، اظهار داشت: آزادی حلب مقدمه آزادسازی دیگر مناطق اشغالی عراق و سوریه خواهد بود.

وی با بیان این‌که حامیان تروریست‌های تکفیری در منطقه و غرب نگران از پیشروی ارتش و نیروهای مردمی هستند، خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است؛ هزینه‌های گزاف و میلیاردها دلاری که برای پشتیبانی از داعش و دیگر گروه‌های معاند اسلام از سوی عربستان و دیگر کشورهای مرتجع پرداخت شده، نتوانست اهداف شوم حامیان را تأمین کند.

نماینده خبرگان رهبری با اشاره به بخش‌هایی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت اسلامی اظهار داشت: بر اساس رهنمودهای معظم‌له، چنگ زدن به ریسمان تعالیم وحدت بخش اسلام و پیامبر گرامی اسلام(ص) راه حل مشکلات جهان اسلام در عصر حاضر است.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با تأکید بر این‌که ماهیت ضداسلامی داعش بر افکار عمومی جهان آشکار شده است، افزود: برای از بین بردن محنت های موجود در منطقه و در بین امت اسلامی، برادران شیعه و سنی در کنار هم و با وحدت از آموزه های اسلام ناب محمدی(ص) پیروی کرده و از تفرقه بپرهیزند.

وی با بیان این‌که وحدت امت اسلامی، نظام سلطه و مزدوران منطقه ای را در اجرای نقشه های شوم و تفرقه افکنانه ناکام خواهد گذاشت، گفت: به یقین آزادسازی مناطق اشغالی در عراق و سوریه علاقه‌مندان به وحدت اسلامی را خوشحال و تفرقه‌افکنان منطقه‌ای و بین‌المللی را ناراحت می کند.

نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که مسلمان‌کشی آل‌سعود کمتر از جنایات رژیم صهیونیستی نیست، گفت: مدعیان کنونی خادمین حریمین شریفین در عربستان با استفاده از بمب های اهدایی انگلیس و آمریکا، مسلمانان مظلوم یمن از پیر و جوان، زن و کودک را به خاک و خون می کشند.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با اشاره به این‌که جنایات وحشیانه دولت سعودی تنها در یمن خلاصه نمی‌شود، گفت: امروز جهانیان به این حقیقت واضح و آشکار اعتقاد دارند که آل سعود منشاء بسیاری از تحرکات تروریستی در نقاط مختلف جهان حتی اروپا و آمریکا است./935/302/ب3

 

ارسال نظرات