۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۴
کد خبر: ۵۰۵۰۴۶

شرح آیت الله حسینی همدانی بر دعای روز نوزدهم ماه رمضان

باید از خداوند تعالی بخواهیم که اعمال ما را قبول کند، اعمال قبول نمی شود مگر به شرط اخلاص، اگر غش در عمل باشد از ما آن عمل را قبول نمی کنند و آن را به ما بر می گردانند.
آیت الله حسینی همدانی

آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا به شرح و تفسیر دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان پرداخت که در ادامه می آید:

«اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین»

«ای خدا در این روز بهره من را از برکات، وافر گردان و به سوی خیرات راهم را آسان ساز و از حسنات مقبول مرا محروم مساز ای راهنمای به سوی حق آشکار»

خدای تعالی در این ماه بار عام داده و همه را دعوت کرده است؛ کمتر کسی است که بهره مند از این ماه مبارک نباشد، البته بهره ها برای افراد مختلف فرق دارد.

کسانی که از محبت الهی بهره مند هستند قطعاً بهره آنها وافر است و رحمت برای آنها خیلی بیشتر از دیگران خواهد بود.

خداوند تبارک و تعالی در این شب ها و روزها که شب و روز قدر است قطعاً همه را بهره می دهد و ابر رحمتش بر همه بارش دارد.

بنده هم نباید کم کاری کند، باید برود و درب خانه را بزند و اصرار هم داشته باشد تا این اصرارها قابلیت ها را تغییر دهد و قابلیت را بیشتر کند، یعنی بارش رحمت همیشه هست اما این ظرف وجودی ما و این دل ما است که برگشته و این ناله ها و ضجه ها موجب شده تا دل ما به حالت اول برگردد و به سمت آسمان قرار گرفته و بارش رحمت در آن قرار بگیرد.

بعد دعا کننده می گوید خدایا راه من را به سوی خیرات این ماه آسان کن؛ این امکان پذیر نیست مگر با درک محبت الهی، هرکس محبت خدا را چشید به آسانی و با سرعت در راه خدا قدم برداشته و طی طریق می کند، تا محبت نباشد کارها آسان نمی شود.

در مسائل مادی و ظاهری هم همینطور است؛ وقتی محبوب از ما چیزی بخواهد با سرعت و با کمال میل و بدون هیچ سختی انجام می دهیم.

یعد از اینکه برکات و خیرات و حسنات را به ما دادند، باید از خداوند تعالی بخواهیم که اعمال ما را قبول کند، اعمال قبول نمی شود مگر به شرط اخلاص، اگر غش در عمل باشد از ما آن عمل را قبول نمی کنند و آنها را به ما بر می گردانند.

گاهی برخی اعمال، انسان را محروم می کند و مانع  از دستیابی به برکات می شود، مثلاً در روایات بیان شده است اگر کسی دیگری را مورد تمسخر قرار دهد خدا رحمتش را از او دریغ می کند و به جای رحمت نقمت برای او می ریزد.

خدای تعالی ان شاء الله درک صحیح لیالی قدر را نصیب ما بگرداند./872/ت۳۰۲/ی

ارسال نظرات