۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱
کد خبر: ۵۲۴۰۱۷
دبيركل كانون دانشگاهيان ايران اسلامي:

منافع سازمان ملل در حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار نیست

دبيركل كانون دانشگاهيان ايران اسلامي گفت: سازمان ملل و مجامع حقوقی دنیا در برخورد تبعیض‌آمیز خود با جنایات و کشتار مسلمانان هر جای جهان از جمله میانماز دنبال منافع خود هستند.
حسینی

سید محمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره نسل‌کشی مسلمانان در میانمار و اینکه چرا سازمان‌ها و نهادهای مدعی حقوق بشر و حتی کشورهای اسلامی در برابر این نسل‌کشی سکوت کردند، گفت: برای این سازمان‌ها اهمیتی ندارد که مسلمانان در میانمار مظلومانه کشته ‌شوند آنها همواره نگاه تبعیض‌آمیزی در مسائل جهانی داشتند.

عضو شوراي مركزي جبهه مردمي نيروهاي انقلاب افزود: این اتفاق تازگی ندارد در گذشته هم در منطقه بالکان در بوسنی‌هرزگوین نسل‌کشی گسترده انجام شد در دل اروپا و جایی که خودشان را مظهر آزادی، امنیت، صلح و دوستی می‌دانند آن فجایع صورت گرفت، جنایات اخیر در میانمار و به مسلخ بردن مسلمانان نیز از نظر آنها هیچ اهمیتی ندارد.

دبيركل كانون دانشگاهيان ايران اسلامي بیان داشت: سازمان‌های جهانی هر زمان که منافع خود را در خطر ببینند عکس‌العمل نشان می‌دهند و هیاهو می‌کنند، تنها در آن مواقع است که تمام رسانه‌های خود را فعال می‌کنند، جلسات و مشاوره‌های گوناگون برپا می‌کنند و هر کاری بتوانند در تحت فشار قرار دادن کشورهای غیرهمسو با خودشان انجام می‌دهند.

حسینی با اشاره به مثالی عنوان کرد: نمونه این قضیه اتفاقی است که در یک نشریه فرانسوی افتاد و چند نفر کشته شدند در پی این واقعه ایران و کشورهای دیگر این اتفاق را محکوم کردند سازمان‌های جهانی برای مرگ چند نفر جلسات متعدد برگزار کردند و تا می‌توانستند هیاهو و سروصدا به راه انداختند.

استاد دانشگاه تهران افزود: اما امروز با وجود جنایات وحشتناکی که در میانمار رخ می‌دهد جنایاتی که دیدن تصاویر آن قلب هر انسان سنگدلی را به درد می‌آورد سازمان‌های جهانی خواب هستند و هیچ واکنش جدی نشان نمی‌دهند متاسفانه سیاست دوگانه و یک بام و دو هوای نهادها و سازمان‌های بین‌المللی همواره از گذشته بوده و امروز هم ادامه دارد.

عضو هيئت رئيسه جمنا خاطرنشان کرد: این ماهیت سازمان‌های حقوق بشر جهانی است این سازمان‌ها هر جا که منافعشان اقتضا کند هم کار رسانه‌ای می‌کنند و هم وارد عمل می‌شوند اما هر جا که منافعشان در خطر باشد بی‌تفاوت از کنار قضایا عبور می‌کنند./807/ت۳۰۲/ب۱

ارسال نظرات