۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹
کد خبر: ۵۴۹۲۲۷
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی:

تسویف در انجام امور خیر یکی از بزرگترین اشتباهات است

امام جمعه موقت اصفهان با توجه به روایات متعددی از امامان معصوم(ع) گفت: تسویف به معنای واگذاری انجام امور خیر یا واجب های ترک شده به آینده، بالاترین اشتباهات است چرا که زمان مرگ انسان نامعلوم است.
میردامادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میردامادی در سخنرانی شب گذشته که در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: نباید به واسطه وصیت نامه انجام اعمال خیر را به ورثه بسپاریم.

وی در ادامه تفسیر حکمت 283 که امیرمؤمنان(ع) در آن می فرمایند، نادان هاى شما پيوسته بر اعمال خلاف خود مى افزايند و دانشمندانتان امروز و فردا مى كنند، افزود: همواره دو خطر انسان را تهدید می کند، نخستین خطر، خطر رو به رو شدن با مرگ در هر لحظه است که در هنگام مواجه شدن با این خطر، راه بازگشتی وجود ندارد و خطر دوم، خطر تسویف است یعنی انجام عمل خیر یا واجب ترک شده را به آینده می اندازد.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی اذعان کرد: امام حسن مجتبی(ع) در لحظات پایانی عمرشان به جناده می فرمایند همیشه آماده مرگ باش و توشه تهیه کن، قبل از این که فرصت ها تمام شود، در هنگام رویایی با مرگ نباید عملی از انسان روی زمین نمانده باشد.

امام جمعه موقت اصفهان اظهار کرد: امیرمومنان(ع) در پاسخ به کسی که از ایشان می پرسد چرا برخی با چشم باز مرده اند و برخی با چشم بسته، فرمودند آن هایی که با چشم بسته مرده اند اجل مهلت باز کردن چشم به آن ها را نداده است و آن هایی که با چشم باز مرده اند، اجل اجازه چشم بستن به آن ها را نداده است؛ تسویف در امور خیر بالاترین اشتباهات است چرا که زمان مرگ انسان نامعلوم است.

استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: امام سجاد(ع) در دعای صحیفه سجادیه می فرمایند زمان عمرم را با فردا فردا کردن ها و آرزوهای طولانی از بین بردم، البته این جملات در دعا برای آموزش به انسان ها است و راجع به امام معصوم(ع) چنین عباراتی صدق نمی کند.

وی در پایان تصریح کرد: یکی از نمایه های تسویف در امور، این است که انسان انجام کارهای خیرش را به دست ورثه اش بسپارد، چرا که برخی از وارثان تقیدی ندارند و انسان را از خیرات بازمی دارند و حتی ممکن است انسان را در آخرت گرفتار کنند./۸۶۷/پ203/ب1

ارسال نظرات