۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۵۵۶۳۴۴
به مناسبت بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی صورت می گیرد؛

عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی استان حوزستان

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خوزستان گفت: به مناسبت بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، عضویت شهروندان در سطح همه کتابخانه های عمومی استان به صورت رایگان انجام می شود.
منصور کوهی رستمی، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان

منصورکوهی رستمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس اظهار داشت: همه کتابخانه های عمومی در سطح استان امروز(5 اسفند) عضویت رایگان می پذیرند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان ابراز داشت: یکی از رسالت های مهم کتابخانه های عمومی اشاعه و در دسترس قرار دادن اطلاعات برای اقشار مختلف جامعه است.

این مقام مسؤول اظهار کرد: امروز در کتابخانه های عمومی بخش های ویژه ای برای قشر کودک، نوجوان، نابینا و کم بینا و همچنین پژوهشگران و غیره ایجاد و با امکانات ویژه ای تجهیز شده است.

کوهی رستمی با دعوت از شهروندان برای عضویت در این روز گفت: در سطح استان 220 باب کتابخانه عمومی و مشارکتی فعال است که علاقه مندان می توانند با مراجعه به آنها رایگان نام نویسی کنند.

وی بیان داشت: علاقه مندان با در دست داشتن مدارک خود از قبیل کارت شناسایی ملی، دو قطعه عکس 3 در4 و تکمیل فرم اطلاعات فردی می توانند به کتابخانه های عمومی استان مراجعه نمایند./9456/ت303/ب1

ارسال نظرات