۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
کد خبر: ۷۷۳۰۴۹

اجرای استراتژی پاکسازی قومی در شمال غزه

اجرای استراتژی پاکسازی قومی در شمال غزه
استراتژی پاکسازی قومی در شمال غزه طی بیش از سه ماه گذشته، این منطقه را به گورستانی بزرگ تبدیل کرده است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، ارتش رژیم صهیونیستی در ۱۰۰ روز گذشته شمال غزه را با هدف اجرای استراتژی پاکسازی قومی تحت محاصره و حمله‌های گسترده قرار داده است؛ این امر سبب شهادت و مفقود شدن حدود ۵ هزار نفر از ساکنان فلسطینی این منطقه طی یک دوره زمانی سه‌ماهه شده است.

به گزارش الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی در میانه مذاکرات برای توقف تجاوز به غزه محاصره و حمله‌های خود به شمال غزه را تشدید کرده است.

براساس اعلام منابع پزشکی فلسطینی، ۹ هزار و ۵۰۰ فلسطینی نیز بر اثر عملیات نظامی مستمر ارتش رژیم صهیونیستی از اوایل اکتبر (میانه مهر سال جاری) مجروح شدند.

دفتر رسانه‌ای دولت غزه با انتشار بیانیه‌ای محاصره شمال غزه را وحشتناک‌ترین شکل پاکسازی قومی، آوارگی و ویرانی توصیف کرد که صد‌ها هزار نفر را در این منطقه ویران‌شده از جنگ تحت تاثیر قرار داد.

براساس گزارش‌ها، شمال غزه در حال حاضر ویرانی و آوار گسترده‌ای را نشان می‌دهد که از آن، یک منطقه ارواح ساخته است؛ با وجود این، برخی از ساکنان شمال غزه همچنان در این منطقه مانده و از تخلیه خانه‌های خود امتناع می‌کنند.

هر نقطه‌ای از شمال غزه به شکل نظام‌مند هدف حمله‌های مرگ‌بار قرار می‌گیرد؛ مدرسه ها، اردوگاه‌ها و بیمارستان‌ها از این حمله‌ها مستثنی نیستند؛ در عین حال، دستور‌های تخلیه یکی پس از دیگری صادر می‌شوند.

نظامیان صهیونیست بیمارستان کمال عدوان، برجسته‌ترین مرکز بهداشتی و درمانی در شمال غزه را در اواخر ماه دسامبر (میانه دی سال جاری) به آتش کشیده و ویران کردند؛ سرنوشت حسام ابوصفیه، مدیر این بیمارستان همچنان نامعلوم است.

در حالی که سیاستمداران و گروه‌های شهرک‌نشین صهیونیست به‌صورت آشکار از چشم‌انداز شهرک‌سازی در شمال غزه صحبت می‌کنند، هیچ نشانه‌ای از توقف محاصره و حمله‌های بی‌امان به این منطقه مشاهده نمی‌شود.

تشدید حمله‌های رژیم صهیونیستی به شمال غزه در حالی صورت می‌گیرد که مذاکرات برقراری آتش‌بس ببیش از هر زمان دیگری با جدیت پیش می‌رود؛ برخی از مقام‌های آمریکایی نیز ادعا کردند که احتمال دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه تا پیش از تاریخ ۲۰ ژانویه (اول بهمن)، زمان برگزراری مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا وجود دارد.

با وجود این، مقام‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که جنگ حتی در صورت دستیابی به توافق پایان نمی‌یابد و آن‌ها کنترل نظامی خود را بر منطقه محصور شمال غزه حفظ خواهند کرد.

در عین حال، وضعیت بشردوستانه در شمال غزه به موازات سراسر این باریکه، همچنان وخیم است، زیرا ارتش رژیم صهیونیستی همچنان مانع از ورود بیشتر کمک‌ها می‌شود و در عین حال وضعیتی ناامن ایجاد می‌کند که غارت مسلحانه کاروان‌های کمک‌رسانی را امکان‌پذیر کرده است.

در بحبوحه شرایط قحطی در سراسر غزه، هزاران خانواده مجبورند در چادر‌های فرسوده زندگی کنند، زیرا نظامیان صهیونیست به بیمارستان‌ها حمله می‌کنند و به آن‌ها دستور تخلیه می‌دهند.

براساس گزارش صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف)، تقریبا همه ۱.۱ میلیون کودک غزه در بحبوحه بمباران مداوم رژیم صهیونیستی، آوارگی‌های مکرر و شرایط زندگی فاجعه‌بار در سرمای زمستان، به حمایت‌های سلامت روان و حمایت روانی اجتماعی نیاز دارند.

سازمان ملل تخمین می‌زند که دست‌کم ۱۹ هزار کودک فلسطینی از زمان آغاز جنگ غزه که اکنون در شانزدهمین ماه خود می‌گذرد، یتیم شده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی دست‌کم ۲۰۳ خبرنگار ازجمله چندین خبرنگار در سال جدید را، به شهادت رسانده است.

ارسال نظرات