۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۷۷۶۷۰۱

قتل عام با صدای اسپیکر و باند ماشین!

قتل عام با صدای اسپیکر و باند ماشین!
بسیاری از پستانداران و پرندگان وحشی در برابر صداهای بلند دچار ترس و فرار از زیستگاه خود می‌شوند.

کانال اخبار فوری در پیامرسان بله در پستی با اشاره به آلودگی صوتی ایجاد شده توسط برخی گردشگران در طبیعت و تاثیر آن بر زیست حیوانات نوشت:

در سال‌های خیر، مشاهده شده که طبیعت‌گردان هنگام حضور در جنگل‌ها، کوهستان‌ها، سواحل و سایر مناطق طبیعی، از اسپیکرهای بزرگ و باندهای خودرو برای پخش موسیقی با صدای بلند استفاده می‌کنند.
این رفتار تأثیری مخرب و جبران‌ناپذیر بر محیط زیست و حیات وحش دارد. بسیاری از پستانداران و پرندگان وحشی در برابر صداهای بلند دچار ترس و فرار غیرضروری از زیستگاه خود می‌شوند.
مطالعات نشان داده که آلودگی صوتی تأثیر مستقیم بر میزان زادآوری پرندگان دارد. به عنوان مثال، در برخی مناطق که میزان سر و صدای انسانی زیاد بوده، پرندگانی مانند دارکوب‌ها، بلبل‌ها و سهره‌ها تخم‌گذاری کمتری داشته‌اند و برخی از آن‌ها حتی منطقه را ترک کرده‌اند. 
همچنین زمانی که حیوانات به دلیل آلودگی صوتی از زیستگاه خود فرار می‌کنند، بیشتر در معرض تصادفات جاده‌ای قرار می‌گیرند.

ارسال نظرات