۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۸۰۲۶۶۳

جمعیت معتکفین شهرستان کیار از مرز ۱۰۰۰ نفر گذشت

جمعیت معتکفین شهرستان کیار از مرز ۱۰۰۰ نفر گذشت
چهارمحال و بختیاری - رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار با اشاره به استقبال پرشور اهالی این شهرستان از مراسم اعتکاف گفت: امسال یک‌هزار و ۶۰ نفر در این شهرستان معتکف شدند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن چراغی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری در خصوص آمار مراسم معنوی اعتکاف در شهرستان کیار، اظهار کرد: امسال یک‌هزار و ۶۰ نفر در این شهرستان معتکف شدند که شامل ۲۵۳ معتکف برادر و ۸۰۷ معتکف خواهر بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار با ذکر اینکه این مراسم معنوی در ۲۳ مسجد شهرستان برپا شد، ادامه داد: این برنامه معنوی در مساجد شلمزار، گهرو، ناغان، دستنا، خراجی، دزک، سرتشنیز، موسی آباد و کلکله برگزار شد.

وی بیان کرد: از مجموع یک‌هزار و ۶۰ معتکف در شهرستان، ۱۸۱ نوجوان پسر، ۳۶۰ نوجوان دختر، ۴۴۷ نفر بانوان و ۷۲ نفر آقایان بودند که از برکات معنوی این مراسم بهره‌مند شدند. 

حجت‌الاسلام چراغی در خصوص فعالیت مبلغان خواهر و برادر در برنامه‌های اعتکاف شهرستان کیار، گفت: امسال ۴۷ مبلغ شامل ۲۵ مبلغ برادر و ۲۲ مبلغ خواهر به برنامه‌های اعتکاف در شهرستان اعزام شدند که ۹ مبلغ اعزامی از خارج استان و ۳۸ مبلغ بومی بودند. 

وی گفت: امسال سه مسجد شهرستان برای نخستین بار میزبان برنامه معنوی اعتکاف بودند که شامل مسجد روستای کلکله با جمعیت عشایری، مسجد روستای موسی آباد و مسجد فاطمه الزهرا (س) شلمزار بود.

ارسال نظرات