۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
کد خبر: ۸۰۶۱۳۸
حجت الاسلام والمسلمین محمودی:

تامین مسکن برای طلاب با جدیت دنبال شود

تامین مسکن برای طلاب با جدیت دنبال شود
فارس- در جریان سفر حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمودی به شهرستان داراب، ایشان با امام‌جمعه محترم جنت‌شهر و همچنین کادر و اساتید مدرسه علمیه سفیران هدایت امیرالمؤمنین(ع) دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، در جریان سفر حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمودی به شهرستان داراب، ایشان با امام‌جمعه محترم جنت‌شهر و همچنین کادر و اساتید مدرسه علمیه سفیران هدایت امیرالمؤمنین(ع) دیدار و گفتگو کرد.
 
مدیر حوزه علمیه استان در این نشست، ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر، امام‌جمعه جنت‌شهر را شخصیتی متخلّق به اخلاق حسنه معرفی کرد و حضور ایشان را برای پیشبرد فعالیت‌های مدرسه علمیه «مثمرثمر» دانست.
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمودی با تأکید بر ضرورت ایجاد منابع پایدار برای آینده حوزه، خواستار پیگیری جدی موقوفات و احیای ظرفیت‌های اقتصادی شد و افزود: تأمین مسکن طلاب در شهرستان‌ها امکان‌پذیرتر و سهل‌تر است و لازم است مسئول و مدیر محترم مدرسه این موضوع را با جدیت دنبال کنند.
 
وی همچنین بر اهمیت حمایت از مبلغین طرح هجرت و امین تأکید کرد و گفت: برای طلاب مبلغ باید برنامه‌های مالی، محتوایی، مهارت‌افزایی و بصیرت‌افزایی پیش‌بینی شود تا بتوانند نقش مؤثری در عرصه تبلیغ ایفا کنند.
ارسال نظرات