۲۶ تير ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۸۱۰۷۴

570 قرآن آموز در برنامه‌های اوقات فراغت بجنورد حضور دارند

خبرگزاری رسا - مدیرعامل مؤسسه دارالقرآن عترت خراسان شمالی گفت: 570 قرآن‌آموز در برنامه‌های اوقات فراغت این مؤسسه حضور دارند.
قرآن
به گزارش خبرگزاری رسا از بجنورد، سید حسین محمدی، مدیر عامل مؤسسه دارالقرآن عترت خراسان شمالی، با اعلام برنامه‌های قرآنی این مؤسسه در ایام اوقات فراغت از برگزاری کلاس‌های آموزشی قرآنی برای مقاطع سنی مختلف خبر داد.

وی کلاس‌های روخوانی و روانخوانی قرآن مجید ویژه گروه سنی پیش دبستانی، اجرای طرح بوستان معرفت برای علاقه‌مندان دوره ابتدایی و راهنمایی و نیز صوت و لحن و تجوید و ترتیل و احکام و اخلاق برای بزرگسالان را از اهم این کلاس‌های آموزشی نام برد.

محمدی همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی خوشنویسی و نقاشی و مفاهیم و حفظ قرآن کریم را به اهم عناوین برنامه‌های دوره های مدنظر در این مؤسسه افزود.

وی در ادامه از ثبت نام 570 قرآن‌آموز در این دوره‌های آموزشی تاکنون خبر داد و گفت: برای بهره‌مندی این علاقه‌مندان سی کلاس در محل این مؤسسه تعبیه شده است.

وی اضافه کرد: این کلاس های آموزشی از ششم تیر ‌آغاز شده و برای پذیرش جدید نیز آمادگی داریم.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت قرآن و مبانی و آموزه‌های انسان‌ساز مستتر در آن و نیز عنوان این‌که این مؤسسه با حمایت‌ها و مشارکت خیران به صورت خودجوش تأمین اعتبار می شود در این راستا از متولیان فرهنگی مربوطه خواست تا حمایت های خود را از فعالیت های این مؤسسه افزایش دهند./966/پ202/س


ارسال نظرات