رییس دارالقرآن کشور:
کیفی بخشی فعالیت های قرآنی باید جزو سیاستهای مؤسسات قرآنی باشد
خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، با اشاره به فعالیت مطلوب مؤسسات و مراکز دینی و وجود ظرفیتهای خوب در آنها، خواستار ارتقای سطح محتوایی فعالیتهای قرآنی این مراکز و مؤسسات شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، مهدی قره شیخلو، رییس دارالقرآن کشور، شب گذشته، در همایش افتتاح طرح های آموزشی و ترویجی تبلیغ مؤسسات و خانه های روستا، با بیان این که قرآن کریم سرچشمه همه خوبی ها است، اظهار داشت: قرآن باید به نحوی بکار گرفته شود که به جایگاه اصلی و والای خود برسد.
رییس دارالقرآن کشور با بیان اینکه نگاه کلی مردم در زمینه فعالیتهای قرآنی باید یک نگاه جدی باشد، گفت: این نگاه که فعالیتهای قرآنی باید تنها توسط حاکمیت انجام شود، نگاه غلطی است؛ بنابراین همان اتفاقی که در ماه محرم در عزاداری امامحسین(ع) میافتد و مردم به صورت خودجوش وارد کار میشوند باید در ماه رمضان نیز این چنین باشد.
وی ادامه داد: این اتفاق دور از دسترس نیست، مردم همانطور که برای عترت سرمایهگذاری میکنند برای قرآنکریم نیز باید سرمایه گذاری شود؛ازاین رو مؤسسات و مراکز قرآنی گام نخست برای رسیدن این فرهنگ هستند که امیدواریم در سالهای نه چندان دور شاهد حضور مردم در برنامههای قرآنی باشیم.
قرهشیخلو خاطرنشان کرد: پنج سال از آغاز به کار این مراکز قرآنی میگذرد و در حال حاضر 1200 مؤسسه و مرکز قرآنی در کشور فعالیت میکنند که بخش عمده فعالیتهای قرآنی را انجام میدهند.
وی تأکید کرد:با توجه به عمر کم این مؤسسات باید صبر بیشتری داشته باشیم و مشکلات و کمبودها و نواقصی وجود دارد که با صبر، این مشکلات یکی پس از دیگری برطرف میشود.
وی با تأکید به اینکه فعالیتها و برنامههای قرآنی را از کمّی به سمت کیفیسازی ببریم، گفت: کارهای کمی در این 30 ساله انجام شده، فعالیتهای کمی زمانی مفید است که کیفیت در آنها رعایت شود؛ بنابراین در حوزه کار مؤسسات و مراکز قرآنی، کیفیسازی کارهای قرآنی باید جزو سیاستهای آن باشد.
رئیس سازمان دارالقرآنالکریم کشور، با تأکید بر این نکته که قرآن باید در جایگاه اصلی خود قرار گیرد، گفت: قرائت قرآنکریم خوب است اما این باب ورود به قرآن است؛ ازاین روقرائت قرآنکریم باید جز سبد 24 ساعته زندگی مردم قرار گیرد و روزانه هر فرد 10 دقیقه آیات قرآنکریم را تلاوت کند.
این کارشناس قرآنی یادآور شد:: اگر این مهم محقق شود، میتوان گفت انس با قرآنکریم در جامعه محقق شده است و به وسیله انس با قرآنکریم بسیاری از مشکلاتی که در فرهنگ ما به وجود آمده را میتوانیم برطرف کنیم.
قرهشیخلو با بیان اینکه نگاه ما نباید به قرآنکریم محدود باشد و باید دستورات و تعالیم قرآنکریم را در جامعه احیا کنیم، گفت: این مهم لوازمی احتیاج دارد که میتوان به این نکته اشاره کرد که ما به عنوان نیروی قرآنی به هر میزان از معنویات، روح و اخلاق قرآن در زندگی شخصی بهره بردهایم آن را به مخاطبان ارائه دهیم.
رئیس سازمان دارالقرآنالکریم کشور ادامه داد: کسانی که فعالیتهای قرآنی میکنند باید مطالعه وسیعی در علوم مختلف قرآنی داشته باشند زیرا مردم برای پاسخ به شبهات خود از نیروهای قرآنی انتظار دارند واستان خوزستان با توجه به ظرفیت قرآنی که دارد و با توجه به اینکه نیروهای قرآنی آن در کشور شناخته شده هستند میتواند ظرف سه سال آینده، به عنوان یک قطب قرآنی معرفی شود.
قره شیخلو بیان کرد: اگر یک همسویی در مجموعه نیروهای قرآنی وجود داشته باشد میتوان سطح تربیت نیروی متخصص قرآنی را افزایش داد. باید از ظرفیتهای موجود به خوبی استفاده کنیم و امیدواریم با توجه به شرایط موجود، مؤسسات قرآنی خوزستان به عنوان الگویی برای مؤسسات و مراکز قرآنی کشور معرفی شوند./945/پ202/ص
ارسال نظرات