۰۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۷
کد خبر: ۹۶۵۵۸
آیت الله حیدری:

شیخ جعفر شوشتری مایه مباهات حوزه‌های علمیه است

خبرگزاری رساـ دبیر شورای حوزه علمیه خوزستان، افکار شیخ جعفر شوشتری را مایه مباهات حوزه های علمیه دانست و اظهار داشت: ایشان جایگاه والایی در جامعه کنونی دارد به طوری که شاخص و الگویی برای روحانیان حوزه های علمیه قرار گرفته است.
علامه شيخ جعفر شوشتري، علامه شوشتري
آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به ویژگی های بارز شخصیت علامه شیخ جعفر شوشتری، اظهار داشت: ایشان دارای جایگاه، شخصیت علمی والایی میان اهل علم و فضیلت بودند به طوری که وی را در تراز اول علمای جهان تشیع قرار داد.

استاد حوزه علمیه خوزستان به رساله عملیه علامه شوشتری اشاره کرد و اذعان داشت: رساله عملیه منهج الرشاد این عالم فقید، یکی از سرمایه های فقاهت و سربلندی علما و فضلای شیعه در قرن 13 هجری شده بود به شکلی که بسیاری از فقهای آن دوران، رساله او را به عنوان برترین رساله معرفی کردند و بر آن حاشیه ها زده بودند.

آیت الله حیدری، شاخص بودن علامه شوشتری را به سبب وعظ و خطابه تأثیر گزار ایشان در بین مردم و علما دانست و خاطر نشان کرد: علامه شیخ جعفر با سخنرانی ها و روضه خوانی های بی نظیر خود که در وصف اهل بیت (ع) به ویژه اباعبدالله حسین(ع) انجام می داد، افراد زیادی را به مذهب تشیع و دین اسلام جذب کرد و موجب ترویج دین مبین اسلام در جهان شد.

امام جمعه موقت اهواز در ادامه سخنان خود به کتاب خصائص الحسینی علامه شیخ جعفر شوشتری اشاره کرد و گفت: این کتاب برگرفته و از خطبه ها و سخنرانی های علامه شوشتری است که از سوی شاگردان و مریدان این عالم ربانی گرداوری شد و اثری ماندگار در تاریخ تشیع باقی ماند.

عضو مجلس خبرگان رهبری  به جایگاه والای علامه شیخ جعفر شوشتری در جامعه کنونی اشاره و تصریح کرد: ایشان شاخص و الگویی برای طلاب، روحانیان، علما و فضلای حوزه های علمیه است که این مسأله نیز موجب ترویج عقاید و افکار ایشان در بین جوانان و نوجوانان شده است.

گفتنی است، علامه شیخ جعفر شوشتری، از علمای برجسته خوزستان بوده که در سال 1303 قمری، دار فانی را وداع گفت و پیکر مطهرش به نجف اشرف منتقل و به خاک سپرده شد../945/ت302/ص
ارسال نظرات