سید مهدی هاشمی چهرهای که نامش با فتنه، جنایت و خیانت گره خورده یکی از عوامل اصلی انحراف منتظری از مسیر انقلاب اسلامی بود و حمایت بیچونوچرای منتظری از وی نهتنها عدالت را به چالش کشید بلکه موجب شد قائممقام وقت رهبری در تقابل با امام خمینی (ره) قرار گیرد.
نامه تاریخی ۶ فروردین ۱۳۶۸ امام خمینی (ره) به آقای حسینعلی منتظری، سندی بیبدیل از آیندهنگری، بصیرت و قاطعیت رهبر کبیر انقلاب اسلامی است که پرده از انحرافات و خیانتها برداشت و با شجاعتی مثالزدنی مانع از نفوذ منافقین و لیبرالها به ساختار انقلاب شد.
استاد حوزه علمیه در مدرسه مجازی "پای درس خمینی مشهد" به بررسی رابطه ایمان و عمل از منظر رهبر معظم انقلاب پرداخت و تأکید کرد: ایمان تعهدی عملی را در پی دارد بدین معنا که ایمان نباید صرفاً به حوزه ذهن یا قلب محدود شود بلکه باید در عرصه عمل نیز متجلی شود.
هرچند رسانههای غربی و برخی کشورهای منطقه همچنان به این اتهامزنیها ادامه خواهند داد اما واقعیتهای میدانی و شواهد تاریخی حکایت از استقلال کامل گروههای مقاومت و نقش طبیعی ایران در حمایت از ملتهای مظلوم دارد.
امیرالمؤمنین علی (ع) با سیره بینظیر خود در حکومت و زندگی، الگویی کامل بشریت شناخته میشود و پیروی از علی (ع) نه یک آرمان دور، بلکه مسیری عملی برای ساختن جامعهای اخلاقمدار و عادلانه است.
از دیدگاه امام خمینی (ره)، موسیقیای که در خدمت رژیمهای طاغوتی قرار دارد، تنها یک سرگرمی ساده نیست، بلکه بخشی از یک برنامهریزی گسترده برای ایجاد انحراف و تخدیر نسل جوان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه قم، با تشریح مفهوم عدالت از منظر رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: تحقق عدالت نیازمند نگرش جهادی، مسئولیت حداکثری نهادها و تبدیل عدالتخواهی به مطالبه ملی است.
مرحوم سید احمد خمینی نقل می کرد که من بارها از حضرت امام خمينی(ره) شنیدم که فرمودند: حضرت حجت عجل الله الله تعالی فرجه به آقای خامنه ای توجه و عنایت خاصه دارند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، با تاکید بر اهمیت منشور روحانیت امام خمینی (ره)، این سند را راهنمای روحانیت برای نقشآفرینی فعال در جامعه و مقابله با انحرافات دانست.
امام خمینی (ره) در «منشور روحانیت» به اهمیت نقش تاریخی و آیندهنگر روحانیون در حفظ معارف اسلامی و مقابله با تهدیدات دشمنان اشاره و بر ضرورت هوشیاری و فعال بودن حوزههای علمیه در عرصههای سیاسی و اجتماعی تأکید کردند.
کرسی علمی- ترویجی با موضوع “نظام سیاسی در فقه سیاسی آیتالله خامنهای” توسط گروه سیاست پژوهشگاه با همکاری انجمن مطالعات سیاسی حوزه به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.