روانشناس و محقق در زمینه نوجوانان نقش قوی و عاطفی پدر در خانواده را در تربیت دختران بسیار مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: نبود پدر میتواند بر عزت نفس، اعتماد به نفس و سلامت روانی دختران تأثیر منفی بگذارد.
دانشیار دانشگاه معارف اسلامی قم با تاکید براینکه کمبود محبت پدرانه نسبت به دختد میتواند منجر به بحران هویتی، کاهش اعتمادبهنفس و حتی تغییر نگرش نسبت به جنسیت شود،گفت: مقایسه، کنترل بیش از حد و نادیده گرفتن احساسات از اشتباهات رایج پدران در تعامل با دختران است.
استاد برجسته حوزه علمیه در نشست علمی «پدر دختری» بر اهمیت نقش پدران در توانمندسازی اجتماعی دختران تأکید کرد و با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب، حضور فعال زنان در عرصههای اجتماعی را یک ضرورت دانست.
تنبیه بدنی نه تنها از نظر شرعی و قانونی مردود است بلکه تأثیرات مخرب روانی بر کودکان داردو روشهای جایگزین مانند گفتوگو، محرومیت موقت و قهر کوتاهمدت راهکارهای مؤثر و بدون خشونت برای تربیت صحیح فرزندان هستند.
کارشناسان حوزه رسانه با تأکید بر نقش پررنگ رسانهها در شکلدهی به نگرش و سبک زندگی افراد، هشدار داد: محتوای نادرست میتواند بنیان خانواده را به خطر انداخته و رابطه پدر و دختر را تحت تأثیر قرار دهد.
سقط جنین یکی از مسائل پیچیده و چالشبرانگیز اخلاقی در جامعه به شمار میآید که برای حل آن آموزشهای دینی و حمایتهای اقتصادی از خانوادهها میتواند تأثیر بسزایی داشته باشد.
استادیار علوم قرآن و حدیث دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت کرامت انسانی در تربیت دختران به نقش پدران در شکلگیری هویت و عزت نفس آنان اشاره کرد و گفت: رفتار صحیح پدران با دختران عاملی اساسی در تقویت شخصیت سالم دختران دانست.
ستاد جوانی جمعیت وزارت ارشاد با برپایی بخشی با همین عنوان اقدام به ارائه خدمات مختلفی چون مشاوره، کمک به زوجهایی که به دلیل مشکلات مالی قصد سقط جنین دارند و... کرده است.
پژوهشگر علوم دینی تربیتی و خانواده بر نقش کلیدی پدران در رشد استعدادهای اقتصادی دختران تأکید کرد و گفت: حمایت افراطی پدران خلاقیت و مسئولیتپذیری دختران را تضعیف میکند.