رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: طبق نظر کارشناسان، بودجه فرهنگی و مراکز دینی کشور، حتی کمتر از بودجه زیباسازی ساختمانهای یک استان است.
استادیان یکی از علل توقعات مردم از روحانیون را تصویر تاریخی و نقش عیاری روحانیت دانست و گفت: یکی از مجاری ایجاد توقعات بایسته های نهادی حوزه است یعنی تحقق اسلام ناب محمدی که بسیار شایسته است.
پژوهشگر مدیریت راهبردی فرهنگ با تأکید بر ضرورت بهرهگیری از فناوریهای رسانهای و تخصصگرایی در حوزه علمیه گفت: اگر بتوانیم بیانات مقام معظم رهبری را بهدرستی درک کنیم میتوان به برداشت صحیح روحانیت از انتظارات مردم دست یافت.
همزمان با ایام ماه مبارک رمضان نشست صمیمانه تکریم خانواده های پرجمعیت جامعه نخبگانی حوزه علمیه قم و مشهد، باهدف تکریم و تقدیر از خانواده مکرم نخبگان روحانی با حضور آیت الله حسینی قزوینی و رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه برگزار شد.
اکبری با بیان اینکه روحانیت باید اولین گروهی باشد که در برابر شبهات ایستاده و از دین دفاع می کند، کیفیت درست ارتباط روحانی با مردم را در گرو شناخت دقیق نقش و فهم رابطه بین مردم و روحانیت دانست.
حجت الاسلام صلصالی با بیان اینکه روحانیت می تواند حاکمیت و مردم را به هم متصل کند، گفت: باید در سه ضلعی نخبگان، حاکمیت و مردم، روحانیت به طور واسطه عمل کرده و با مردم همراهی کنند.
دبیر سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، در نشست “بررسی تلقی روحانیت از انتظارات مردم از نهاد روحانیت” با تاکید بر ارتباط نزدیک با مردم و مشاهده میدانی، از چهار انتظار اصلی مردم از روحانیت سخن گفت.
حجت الاسلام والمسلمین واضحی با اشاره به تبلیغات رسانه های معاند علیه روحانیون از دیرباز، تغییر انتظارات مردم را در اثر این تبلیغات مدعی شد و سپس انتظارات مردم را از روحانیت را برشمرد.