۰۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷
کد خبر: ۱۰۹۸۴۰
برای مقابله با فعالیت فرقه‌های انحرافی؛

مدیریت فرق و ادیان در حوزه علمیه آذربایجان شرقی راه‌اندازی می‌شود

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه علمیه آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت فرقه‌های انحرافی از راه‌اندازی مدیریت فرق و ادیان در این معاونت خبر داد.
حجت الاسلام ميکائيل صفايي، معاون تبليغ و آموزش هاي کاربردي مرکز مديريت حوزه هاي علميه آذربايجان شرقي


حجت‌الاسلام میکائیل صفایی، معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه علمیه آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فعالیت فرقه‌های انحرافی در این استان گفت: مدیریت فرق و ادیان معاونت تبلیغ حوزه علمیه آذربایجان شرقی برای مقابله با فرقه‌های ضاله به زودی راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: اگرچه فعالیت فرقه‌های نوظهور در استان محدود است و تنها فرقه علی اللهی و شیخیه در این میان فعال هستند، اما باید توجه داشت که مقابله با فرقه‌های انحرافی و نوظهور یکی از وظایف خطیر روحانیان و مبلغان دینی است.

حجت‌الاسلام صفایی هم مرز بودن با کشور ارمنستان و آذربایجان و پوشش گسترده شبکه صدا و سیمای این کشورها و همچنین کمبود نیروی تبلیغی مناسب در این بخش را از مشکلات تبلیغی استان برشمرد و گفت: اعزام مبلغ به این مناطق حمایت مسؤولان ذیربط را می‌طلبد.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه علمیه آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت معاونت تبلیغ حوزه علمیه آذربایجان شرقی در مقابله با فرقه‌های انحرافی از برگزاری دوره‌های توجیهی نقد عرفان‌های نوظهور به مدت سه روز برای مبلغان طرح هجرت خبر داد.

وی با بیان این‌که معاونت تبلیغ برای شناسایی مبلغان و اعزام آنان به نماز جماعت ادارات، مساجد و مدارس در حوزه‌های استان‌ها راه‌اندازی شده است، گفت: این امر نیاز به سامان دارد که به زودی مدیریت همکاری با آموزش و پرورش نیز در معاونت تبلیغ حوزه علمیه آذربایجان شرقی فعال خواهد شد.

حجت‌الاسلام صفایی در بخش دیگری از سخنان خود عدم وجود نیرو را از مهم‌ترین مشکلات تبلیغی استان عنوان و اظهار کرد: امر تبلیغ دین در استان آذربایجان شرقی با داشتن بیش از سه هزار روستا و درخواست روحانی بیش از یکصد روستای بزرگ، به سبب کمبود مبلغ با مشکل مواجه است.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه علمیه آذربایجان شرقی با بیان این‌که استقبال مردم از روحانیان طرح بلند مدت بیش از موارد مشابه است، عدم ساخت متناسب خانه عالم در روستاها و کمبود تأمین اعتبار برای اعزام را از دیگر مشکلات تبلیغی استان برشمرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مهم‌ترین نقش مبلغان در عرصه تبلیغ را حراست از آرمان‌ها، عمل به وظیفه و تقویت اعتقادات اسلامی دانست و تصریح کرد: مبلغان معارف اهل بیت‌(ع) را به افرادی که تشنه حق و حقیقت هستند، برسانند.

حجت‌الاسلام صفایی خاطرنشان کرد: روحانیان مأمن و ملجأ مردم هستند؛ از این‌رو مردم تنها در مسائل مذهبی به آنان مراجعه نمی‌کنند، بلکه در مسائل اجتماعی، سیاسی، اعتقادی و امنیتی نیز باید پاسخ‌گو باشند و در حد وسع به وظیفه خود عمل می‌کنند.

وی با بیان این‌که مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران تبلیغ فرمودند که روحانیان در مسائل سیاسی اجتماعی مردم به درستی عمل کرده‌اند، ایجاد زمینه لازم، تجهیز مبلغان از نظر علمی به فنون تبلیغاتی و مطالعات اعتقادی را از جمله عوامل مؤثر در موفقیت یک مبلغ برشمرد. /920/ت302/ع

ارسال نظرات