مسؤول مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان:
ماه محرم ماه جانفشانی و شهادت و راستی و پایداری و احیای رسالت است
خبرگزاری رسا ـ مسؤول مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان ماه محرم را ماه جانفشانی و شهادت و راستی و پایداری و احیای رسالت دانست و خواستار عبرت آموزی از مکتب حسینی شد.
![امام حسين (ع)](/Original/1390/09/02/IMAGE634577269439375000.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عبدالامیر قبلان، مسؤول مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، روز گذشته در پیامی به مناسبت نزدیکی ماه محرم، این ماه را ماه اندوه و محبت و نیکی و ماه وحدت و نزدیکی و دور ریختن کینه ها و بدی ها خواند و گفت: در این ماه باید از شهادت حضرت اباعبدالله (ع) درس بگیریم و رفتار و کردار نیک و پیراسته از کینه توزی را بیاموزیم.
آیت الله قبلان ماه محرم را مدرسه ای برای سازمان یافتن و آراستگی به اخلاق نیکو و محبت دانست و افزود: باید از امام حسین(ع) درس آرامش، ادب، بردباری و خودداری بیاموزیم؛ چراکه این امام همام با شهادت خود خواسته ای را دنبال می کرد که همان برطرف ساختن اختلاف ها و توافق و دوری از کینه ها بود.
وی خواستار توافق و همراهی بر مبنای اصل «هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند» شد و گفت: سرور و سالار شهیدان از ما می خواهد که پیشگام ادب، حکمت و رفتار و گفتار نیک باشیم و با شهادت خویش به ما می آموزد که چگونه در مسیر حکمت و نیکی گام برداریم که خیر و خوبی را برای جامعه به ارمغان آوریم.
این شخصیت برجسته شیعه، لبنانی ها را به آراسته شدن به روحیه ای حسینی و تلاش برای حفظ وحدت ملی و همبستگی خود فراخواند و با تاکید بر اینکه بزرگداشت یاد حضرت اباعبدالله(ع) و ارزش های حسینی با محبت و دوری از کینه توزی و حسدورزی امکان پذیر است، تاکید کرد: امام حسین سید و سالار معرفت و انسانیت است؛ چراکه از هرگونه منیت و کینه ای خالی بود و بی اندازه بخشنده تا آنجا که جان خود را در راه خداوند و جامعه تقدیم کرد.
وی خواستار الگوی گیری و پیروی از امام حسین در رویارویی با ظلم و فتنه و کینه شد و افزود: ما باید در این ماه، الگویی باشیم برای پیروزی از حق و دوری از باطل و ناراستی و کینه توزی؛ چرا که عظمت امام حسین در قیامش در راستای وحدت امت و اصلاحش بود و به عنوان رهبر مسلمانان به دنبال آن بود که مردم را پیرامون خیر و ایمان و صلاح گرد آورد.
آیت الله قبلان در پایان ماه محرم را ماه جانفشانی و شهادت و راستی و پایداری و احیای شریعت و ثابت قدم ماندن بر آن دانست و گفت: امام حسین(ع) شریعت جدش را از بدعت ها و ناراستی ها رهانید و بر ماست که این پیمان را تازه کنیم و عزم و اراده و همت خود را استوار سازیم که این ماه، ماه برادری و یاری و برکت است و در آغاز آن بر پایبندی به آموزه های حسینی که عزت و کرامت را برای امت به ارمغان آورد و بلند نظری و ایثارگری و جانفشانی را زنده کرد، تاکید کنیم.
گفتنی است که مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان از سوی مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، همه روزه از روز شنبه آینده در سالن وحدت ملی پایگاه این مجلس در بیروت برگزار خواهد شد. /981/ب902/گ
ارسال نظرات