۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۱۳۲۸۸۹

پرده برداری از تمثال آیت الله صالحی در ساری

خبرگزاری رسا ـ در آستانه دومین سالگرد ارتحال آیت الله سید موسی صالحی مازندرانی، از تمثال این عالم فقید در ابتدای شهر ساری پرده برداری شد.
آيت الله صالحي

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، در آستانه دومین سالگرد ارتحال آیت الله سید موسی صالحی مازندرانی، از تمثال این عالم برجسته در ابتدای شهر ساری پرده برداری شد.


هادی ابراهیمی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران دراین مراسم به نقش علما و روحانیت در دهه های اخیر اشاره کرد و گفت: روحانیت در تاریخ پر فراز و نشیب اسلام نقش ارزنده ای در دفاع از ارزش های ناب دینی برعهده داشتند.


وی، علما را پرچم داران حرکت های مردمی علیه ظالمان و مستکبران عالم معرفی کرد و افزود: نقش ارزنده روحانیت در چند دهه گذشته بسیار روشن است.


معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با بیان این که عالمان شیعی همواره در حراست از مرزهای عقیدتی و فکری جامعه پسشگام بودند، خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام همیشه از این نقش ارزنده هراسان بوده و هستند.


ابراهیمی، روحانیت را چراغ راه امت اسلام معرفی کرد و با بیان این که این قشر تأثیر گذار جامعه همواره از محبوبیت و مقبولیت عمومی خاصی برخوردار بوده است، ادامه داد: همین نقش ارزنده روحانیت را به عنوان قشری پیشگام و مردمی تبدیل کرده است.


وی همچنین به نقش حوزه و روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اقتدار و عظمت امروز نظام اسلامی در سایه تلاش های حوزه و روحانیت ایجاد شده است.


معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران، روحانیت را حافظ اصلی ولایت فقیه معرفی کرد و ادامه داد: روحانیت اصیل و آگاه همواره در مسیر ولایت گام برداشته است.


ابراهیمی به بیداری اسلامی در جهان اشاره کرد و آن را نشأت گرفته از انقلاب اسلامی دانست و گفت: نقش حوزه و روحانیت در این حرکت های مردمی کاملاً برجسته است.


وی در ادامه سخنان خود به جایگاه و شخصیت آیت الله صالحی(ره) اشاره کرد و گفت: این روحانی برجسته خود را وقف اسلام و انقلاب کرده بود.


معاون استاندار مازندران، ولایت مداری را شاخصه اصلی آیت الله صالحی(ره) دانست و خاطرنشان کرد: وی در همه سخنرانی خود تبعیت از ولی فقیه را یک تکلیف مهم می دانست.


وی، ساده زیستی را از دیگر شاخصه های زندگی آیت الله صالحی(ره) برشمرد و خاطرنشان کرد:
 این عالم جلیل القدر خیرخواه روحانیت بوده و با تأسیس حوزه علمیه سعادتیه ساری، نقشی اثرگذار در تربیت طلاب در انقلاب اسلامی داشته است.

 

به گزارش رسا، آیت الله صالحی(ره) که تولیت حوزه علمیه سعادتیه ساری را بر عهده داشت، از محضر فقهای عالیقدر همچون آیت‌الله گلپایگانی، مرعشی نجفی، سید راضی نجفی تبریزی، میرزا هاشم آملی، نوری همدانی، میرزاعلی مشکینی، حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی، فاضل لنکرانی، جعفر سبحانی و آیت‌الله ستوده کسب فیض کرد که پس از سال ها خدمت به حوزه و روحانیت در سال 89 به دیار باقی شتافت./950/پ202/س

 

ارسال نظرات