۲۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۱۳۸۶۸۴

دفتر تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه ای توهین به ساحت پیامبر را محکوم کرد

خبرگزاری رسا ـ در بیانیه دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با محکومیت هتک ساحت مقدس نبوی آمده است: توهین به ساحت پیامبر(ص) موج بیداری اسلامی و نهضت ضد استکباری در جهان را گسترش خواهد داد.
دفتر تبليغات اسلامي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی دفترتبلیغات اسلامی، این دفتر در محکومیت توهین به پیامبر اسلام بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن در ذیل آمده است.
امروز که برخی ایادی پلید استکبار و صهیونیزم جهانی با سفارش و هدایت اربابان خود، ساحت مقدس پیامبر اعظم حضرت ختمی مرتبت رسول گرامی اسلام حضرت محمد(ص) را آماج هتک حرمت و اهانت قرار داده و این مکتب عزت آفرین و بشارت دهنده آزادی انسان ها را با شیوه هایی بسیار سخیف و خلاف کرامت انسانی به استهزا گرفته اند قلب جهان اسلام آزرده و در عین حال آکنده از خشم است.
بی‌تردید این اقدام زشت و ننگین، موج بیداری اسلامی و نهضت ضد استکباری در جهان را گسترش داده و با افزایش روند گرایش به اسلام در آمریکا و غرب، زوال طراحان سناریوی اسلام هراسی و اهانت به مقدسات مسلمانان بویژه پیامبر اعظم (ص) را سرعت می بخشد.
دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم این ضایعه بزرگ را به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) و امام ولیعصر(ع‌) و نایب برحقش امام خامنه‌ای و مردم مسلمان سراسر جهان تسلیت عرض نموده و ضمن تاکید بر هوشیاری ملت عزیز ایران و همه مسلمانان یادآور می شود که این گونه جسارت ها و توهین های از قبل برنامه‌ریزی شده از چشمان مردم جهان به ویژه مسلمانان وبه خصوص از چشم اساتید، صاحبنظران، طلاب و دانشجویان فهیم و آگاه ایران اسلامی به دور نمانده و نخواهد ماند و بی‌شک انزجار و افسوس تمام مردم مسلمان در آینده‌ای نزدیک به طوفانی بدل خواهد شد که ریشه سست این‌گونه اقدامات جدید را از بین خواهد برد./997/د103/ن
ارسال نظرات