۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵
کد خبر: ۲۱۰۱۷۷
حجت‌الاسلام صالحی خوانساری:

از مرجع تقلید تا طلبه همه باید به مسأله تبلیغ اهتمام داشته باشند

خبرگزاری رسا ـ خطیب برجسته حوزه علمیه با بیان این‌که آیت‌الله فشارکی به مسأله تبلیغ دین اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: از مرجع تقلید تا طلبه همه باید به مسأله تبلیغ اهتمام داشته باشند و این گونه نباشد که برخی از اهل فضل منبر رفتن را عیب بدانند.
حجت الاسلام سيد مرتضي صالحي خوانساري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید مرتضی صالحی خوانساری خطیب برجسته حوزه علمیه پنج‌شنبه شب در مراسم هفتمین روز درگذشت آیت‌الله فشارکی که در مسجد امام حسن عسکری(ع) قم برگزار شد، گفت: طبق نقل صحیح اموات در شب جمعه منتظر هدیه هستند و بهترین هدیه برای آنها از طرف ما صلوات است.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام، مقام و منزلت علمای دین را بلند دانست و ابراز کرد: علمای دین پیامبر و شهید نیستند اما در روز قیامت انبیا و شهدا به حال آنها غبطه می‌خورند.

خطیب برجسته حوزه علمیه با بیان این‌که علمای دین خیرخواه و ناصح جامعه هستند، اظهار کرد: عالمان دین بندگان خدا را دعوت به دین می‌کنند و اگر مردم به حرف آنها گوش دهند محبوب خدا می‌شوند.

استاد حوزه علمیه لباس روحانیت را لباس خدمت به مردم دانست و افزود: هیچ گروهی همچون عالمان دینی چنین ویژگی‌هایی را ندارند که مردم را محب و محبوب خدا کنند.

وی آیت‌الله فشارکی را مصداق بارز عالم دینی، دانست و ابراز کرد: آیت‌الله فشارکی در قم،‌ تهران، مشهد و اصفهان درس خواند و تدریس کرد.

حجت‌الاسلام صالحی خوانساری در ادامه با اشاره به ویژگی‌های مرحوم آیت‌الله فشارکی، گفت: آیت‌الله فشارکی عالمی عامل، مهذب و مقدس بود و جز تقدیس و تکریم از سوی شاگردان و دوستان از وی یاد نمی‌شد.

خطیب برجسته حوزه علمیه خاطرنشان کرد: زمانی که آیت‌الله فشارکی قصد داشت به مشهد برود حضرت امام خمینی(ره) به یکی از علمای مشهد تصریح می‌کند که وی را مورد تکریم قرار دهند.

استاد حوزه علمیه با بیان این‌که آیت‌الله فشارکی از محضر حضرت آیت‌الله بروجردی، امام خمینی(ره) و مدرسان عالی مقام حوزه بهره برده بود، افزود: آیت‌الله فشارکی با استفاده از اساتیدی بزرگ فقیه و ادیبی صاحب نظر شد.

حجت‌الاسلام صالحی خوانساری تبحر آیت‌الله فشارکی در ادبیات را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: مرحوم آیت‌الله فشارکی مدرس فقه و اصول و علوم دیگری همچون نجوم بود.

وی بر ضرورت توجه طلاب به ادبیات عرب تأکید کرد و ابراز داشت: ادبیات عرب بسیار مهم و حائز اهمیت است و متأسفانه برخی بر روی منابر عبارات را به صورت غلط ادا می‌کنند و این مسأله برای خطبا عیب است.

خطیب برجسته حوزه علمیه تأکید کرد: مرحوم آیت‌الله فشارکی شالوده علوم طلبگی که ادبیات عرب است را در حوزه علمیه کاشت.

استاد حوزه علمیه آیت‌الله فشارکی را مصداق «اطلبوا العلم من المهد الى اللحد»، خواند و گفت: آیت‌الله فشارکی برای یاد گرفتن علم هیأت هفته به هفته از قم به اصفهان می‌رفت.

حجت‌الاسلام صالحی خوانساری با اشاره به سابقه مبارزاتی آیت‌الله فشارکی،‌ بیان کرد: مرحوم آیت‌الله فشارکی در جبهه‌های جنگ حضور پیدا می‌کرد و برای رزمندگان قوت قلبی بود.

وی با بیان این‌که آیت‌الله فشارکی به مسأله تبلیغ دین اهتمام ویژه‌ای داشت، افزود: از مرجع تقلید تا طلبه همه باید به مسأله تبلیغ اهتمام داشته باشند و این گونه نباشد که برخی از اهل فضل منبر رفتن را عیب بدانند.

خطیب برجسته حوزه علمیه با اشاره به این‌که آیت‌الله فشارکی در اخذ وجوهات پر اجتناب بود، گفت: آیت‌الله فشارکی به شهریه طلبگی اکتفا می‌کرد.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: مرحوم آیت‌الله فشارکی از اوائل تحصیل تا آخر عمر تدریس می‌کرد و هر درسی که طلاب از وی درخواست می‌کردند آمادگی تدریس آنرا داشت./927/پ202/ج

ارسال نظرات