۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۲۱۱۴۱۶
همزمان با ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛

اعزام 45 مبلغ دینی به شهرستان فارسان

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه فارسان گفت: همزمان با ماه رمضان، 45 روحانی و مبلغ دینی برای تبلیغ و اشاعه فرهنگ قرآنی و اسلامی به مساجد شهری و روستایی این شهرستان اعزام شدند.
حجت الاسلام حسين جمالي زاده ، امام جمعه فارسان

حجت الاسلام حسین جمالی زاده، امام جمعه فارسان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان بیان داشت: همزمان با ماه رمضان، 45 روحانی و مبلّغ دینی برای تبلیغ و اشاعه فرهنگ قرآنی و اسلامی به مساجد شهری و روستایی این شهرستان اعزام شدند.

 

وی با اشاره به آمادگی مساجد شهرستان فارسان برای میزبانی از روزه‌داران ماه ضیافت الهی، افزود: در دهه منتهی به ماه رمضان، بیش از 50 مسجد در مناطق شهری و روستایی غباروبی شده و برای میزبانی از این ماه الهی آماده شدند.

 

امام جمعه فارسان برگزاری برنامه‌های گوناگون انس با قرآن با حضور قاریان برتر بین‌المللی استان و همچنین قاریان مصری، برگزاری کلاس‌های گوناگون آموزشی با محوریت اشاعه فرهنگ دینی و همچنین برپایی ایستگاه‌های پرسش دینی باهدف پاسخ دادن به شبهات را از دیگر برنامه‌های اجرایی در ماه رمضان عنوان کرد.

 

این مقام مسؤول ادامه داد: تقید عملی به سیره و روش نبوی و ائمه معصومین(ع) بهترین زبان برای تبلیغ و اشاعه فرهنگ دینی در جامعه است؛ چراکه مهم‌ترین معیار تبلیغ موفق تطبیق گفتار و با رفتار است.

 

وی با بیان این که تبلیغ دین با عمل، مؤلفه احیا، تکریم و پاسداشت فرهنگ زلال ماه رمضان است، افزود: کسی‌که عمل روزه خود را طبق فرمایشات پیامبر اکرم(ص) به‌جای می‌آورد، چه این عمل را آشکارا انجام دهد و چه ندهد، از سوی خداوند نتیجه عمل این فرد در جامعه نشان داده می‌شود.

 

حجت‌الاسلام جمالی زاده گفت: در آیات و روایات اسلامی آمده است که هر کس عمل ثوابی انجام دهد و با ایمان باشد، پروردگار چنین کسی را محبوب جامعه قرار داده و محبت وی را در قلب مردم جاری می‌کند و خداوند نیز چنین کسی را دوست می‌دارد و اگر پروردگار کسی را دوست داشت، به مقربان درگاه خود دستور می‌دهد که وی را دوست گرفتم شما نیز او را دوست گیرید.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی فارسان با اشاره به سختی‌های گرفتن روزه در روزهای گرم و طولانی، با بیان این که روزه‌داری مقدمه‌ای برای خودسازی و افزایش تحمل در برابر ناملایمات و سختی‌ها است، افزود: کسی‌که برای رضای خداوند روزه می‌گیرد اثر آن در جامعه جلوه‌گر شده و فرهنگ روزه‌داری ‌میان مردم جامعه اشاعه می‌یابد.

 

وی ادامه داد: روزه‌داری از نظر فردی، خانوادگی و اجتماعی مباحث گوناگونی دارد؛ چرا که از لحاظ فردی با توجه به این که در روایات آمده صبر نصف روزه و به عبارتی روزه از صبر است، اگر انسان در ارتباطات اجتماعی خود و یا در خرید و فروش و معاملات خود صبر و حوصله به خرج دهد، سبب می‌شود مسائل و مشکلات جامعه به سرعت برطرف شود.

 

حجت‌الاسلام جمالی زاده در پایان ماه رمضان را بهترین فرصت برای تمرین سبک زندگی اسلامی با تکیه بر سیره اهل‌بیت(ع) دانست و تأکید کرد: تزکیه نفس و ایمان از مؤلفه‌های لازم برای بهره‌مندی از برکات معنوی و الهی ماه رمضان است./9457/ت302/ب2

ارسال نظرات